az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Yardım overdrawn!

Reply

Konu Araçları
Old 27 Haziran 2008, 18:16
Üye Grubu

Default Yardım overdrawn!

Bu tüm İngiltere'de insanların gerçekten, i nakit noktasına bugün abartılı 11,00 £ i neyse ki o daha fazla para koymak tarafından im tasarruf üzerinde Aktardığınız online para hesabıma abartılı bulmak için gitti.
HSBC ile sohbet ve ive, bana faiz ya da !!!!! bir aptal louds faturalandırırız olur bir Maestro banka kartı var
Old 27 Haziran 2008, 18:36
Üye Grubu

o 25 Haziran oldu ve o tarihten bu yana bunu ben tamam yaz ücret havnt
Old 27 Haziran 2008, 23:52
Yönetici Grubu

Ücretleri, ay sonunda, bu nedenle, o zamana kadar bilmeyeceğiz ekledi almak, siz hangi mantıklı da banka arama.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 Haziran 2008, 02:03
Üye Grubu

Eğer wiv HSBC İnternet bankacılık, zaman içinde, hesaplarınızı sayfanın en üstünde giriş kırmızı afiş 'eğer afiş ve itll ne kadar artı ne zaman size herhangi bir tıklama var masraflar bu hesap' için applyed üzere söyleyerek olacak onlar sürer.

HSBC normal öğe başına olmanın OD için £ 25 ücret
sonra 9 £ düzenlemesi için eğer bu sizi doğrudan ödeme olarak OD.
Old 28 Haziran 2008, 03:28
Üye Grubu

ghbnic benim online hesap böylece açık olmalıdır Afiş almak, dont
ama ne zaman size 25 öğe başına £ ücret, sen onlar sizin ya da 25 her Pound £ ücret demek ne olacak?
ve 9 £ sadece bir kere evet ücret?
Old 28 Haziran 2008, 03:32
Yönetici Grubu

Kadar ayın sonunda kabul edilmiştir ayın sonunda tüm bankalar sorunu ücretleri, bunlar gösterilmez.

Sadece banka halka sorun çözülür.
Old 28 Haziran 2008, 08:53
Bağış Grubu

Bu son, unjustifiably yüksek ücretler yani yasal inceleme konusu olmuştur. Birçok banka, her işlem için herhangi bir aylık dönemde overdrawn bir hesabın ücret. Sen 1p tarafından gidin ve masrafıyla yüzlerce ödeme yapmanız yeterli.

Banka Ring and ask them. Burada bazen bir veya iki gün bir ek süre, ancak bu banka bağlıdır. LloydsTSB son kendi ek süre kaldırmıştır. Ben HSBC hakkında bilmiyorum.

Old 29 Haziran 2008, 02:06
Yeni Üye Grubu

Sana ücret olacak düşünüyorum. Yukarıdaki mesaj var gibi Ancak yasal zorluklar üzerine geri toprağa gidiyoruz. Ben ilk iktidar bize lehine ancak genel gitti bankalar itiraz yayınladı inanıyorum. Nedeni, onlar yapmış ki bunları yapan bir ücret onlara karşı son 6 yılda yapmış olan her kişinin geri ödeme milyarlarca dolarlık maliyeti olacak olmasıdır. Sadece bir banka için en geçerli toplam sadece yakın 600 £ için Knocking olduğunu. Geri size olabilirdi ücret ama gerçek 25-30 YTL masraf olacak faiz talep edemezsiniz.

Gav
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından