![]() |
|
| |||
| |||
| Bu tüm İngiltere'de insanların gerçekten, i nakit noktasına bugün abartılı 11,00 £ i neyse ki o daha fazla para koymak tarafından im tasarruf üzerinde Aktardığınız online para hesabıma abartılı bulmak için gitti. HSBC ile sohbet ve ive, bana faiz ya da !!!!! bir aptal louds faturalandırırız olur bir Maestro banka kartı var |
|
| |||
| |||
| o 25 Haziran oldu ve o tarihten bu yana bunu ben tamam yaz ücret havnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ücretleri, ay sonunda, bu nedenle, o zamana kadar bilmeyeceğiz ekledi almak, siz hangi mantıklı da banka arama.
| |||
| |||
| Eğer wiv HSBC İnternet bankacılık, zaman içinde, hesaplarınızı sayfanın en üstünde giriş kırmızı afiş 'eğer afiş ve itll ne kadar artı ne zaman size herhangi bir tıklama var masraflar bu hesap' için applyed üzere söyleyerek olacak onlar sürer. HSBC normal öğe başına olmanın OD için £ 25 ücret sonra 9 £ düzenlemesi için eğer bu sizi doğrudan ödeme olarak OD. |
|
| |||
| |||
| ghbnic benim online hesap böylece açık olmalıdır Afiş almak, dont ama ne zaman size 25 öğe başına £ ücret, sen onlar sizin ya da 25 her Pound £ ücret demek ne olacak? ve 9 £ sadece bir kere evet ücret? |
|
| |||
| |||
| Kadar ayın sonunda kabul edilmiştir ayın sonunda tüm bankalar sorunu ücretleri, bunlar gösterilmez. Sadece banka halka sorun çözülür. |
|
| |||
| |||
| Bu son, unjustifiably yüksek ücretler yani yasal inceleme konusu olmuştur. Birçok banka, her işlem için herhangi bir aylık dönemde overdrawn bir hesabın ücret. Sen 1p tarafından gidin ve masrafıyla yüzlerce ödeme yapmanız yeterli. Banka Ring and ask them. Burada bazen bir veya iki gün bir ek süre, ancak bu banka bağlıdır. LloydsTSB son kendi ek süre kaldırmıştır. Ben HSBC hakkında bilmiyorum.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Sana ücret olacak düşünüyorum. Yukarıdaki mesaj var gibi Ancak yasal zorluklar üzerine geri toprağa gidiyoruz. Ben ilk iktidar bize lehine ancak genel gitti bankalar itiraz yayınladı inanıyorum. Nedeni, onlar yapmış ki bunları yapan bir ücret onlara karşı son 6 yılda yapmış olan her kişinin geri ödeme milyarlarca dolarlık maliyeti olacak olmasıdır. Sadece bir banka için en geçerli toplam sadece yakın 600 £ için Knocking olduğunu. Geri size olabilirdi ücret ama gerçek 25-30 YTL masraf olacak faiz talep edemezsiniz. Gav |