менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Допомога перебільшувати!!

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 червня 2008, 18:16
Член групи

це до всіх людей у Великобританії, дійсно, я пішов до банкомату сьогодні, щоб знайти мій рахунок овердрафту, І. овердрафту за £ 11,00, я, на щастя, більше покласти в неї гроші онлайн просто передається грошей за рахунок економії коштів.
Чат з HSBC і Ive Got дебетових карт Maestro, буде відбуватися, вони беруть мене дурним Louds відсотків або який !!!!!
Old 27 червня 2008, 18:36
Член групи

Це сталося 25 червня і з тих пір вони havnt доручив мені так я OK
Old 27 червня 2008, 23:52
Адміністратор групи

Збори будуть додаватися в кінці місяця, так що ви не будете знати до тих пір, якщо ви викликаєте ваш банк, який буде мати змісту.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 28 червня 2008, 02:03
Член групи

Якщо ваше Wiv HSBC банкінг Інтернет, коли ви увійти в систему, розташовану у верхній частині сторінки рахунки будуть Червоного Прапора кажу 'звинувачень, яка додається до цього облікового запису ", якщо у тебе є натисніть на банер і Itll сказати вам, як плюс, коли вони візьму.

HSBC зазвичай заряд £ 25 за те, що ОД за одиницю
Потім £ 9 для організації, якщо вона є прямим дебетом який поклав вам ОД.
Old 28 червня 2008, 03:28
Член групи

ghbnic I Dont отримати банер на своїй інтернет-рахунок і я повинен бути чітким,
Але коли ви говорите їм стягувати плату £ 25 за штуку, ви маєте на увазі вони стягують вам £ 25 фунта кожен ваш більш-що?
і £ 9 зарядом вони тільки Ви якось так?
Old 28 червня 2008, 03:32
Адміністратор групи

Усі банки видають звинуваченням у кінці місяця, то вони не будуть відображатися, поки вони не були опрацьовані в кінці цього місяця.

Просто кільця вашого банку, проблему вирішено.
Old 28 червня 2008, 08:53
Донор групи

Це було предметом правової експертизи Нещодавно, наприклад, невиправдано високі витрати. Багато банків стягують за кожну операцію з рахунком, який у будь-дебетової місячний термін. Ви можете перейти по 1p і в остаточному підсумку платити сотні зборів.

Кільця вашого банку і звертайтеся до них. Існує іноді пільговий період тривалістю в один-два дні, але це залежить від банку. LloydsTSB зняла їх пільговий період останнім часом. Я не знаю, про HSBC.

Old 29 червня 2008, 02:06
Нові члени групи

Я думаю, що ви збираєтеся стягується. Однак, як і вищезгадані посади існують правові проблеми відбувається на задньому місці. Я вважаю, що рішення суду першої пішла на користь нам широку громадськість, а банки видали апеляцію. Причина того, що вони зробили те, що вона буде коштувати їм мільярди доларів на відшкодування кожен чоловік, який мав звинувачення проти них протягом останніх 6 років. Мій поточний всього за одну банку просто стук близька до 600 фунтів. Ви не будете мати можливість претендувати інтересу тому, що ви були заряд, але фактичне £ 25-30 заряду вам.

Gav
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.