![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| це до всіх людей у Великобританії, дійсно, я пішов до банкомату сьогодні, щоб знайти мій рахунок овердрафту, І. овердрафту за £ 11,00, я, на щастя, більше покласти в неї гроші онлайн просто передається грошей за рахунок економії коштів. Чат з HSBC і Ive Got дебетових карт Maestro, буде відбуватися, вони беруть мене дурним Louds відсотків або який !!!!! |
|
| |||
| |||
| Це сталося 25 червня і з тих пір вони havnt доручив мені так я OK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Збори будуть додаватися в кінці місяця, так що ви не будете знати до тих пір, якщо ви викликаєте ваш банк, який буде мати змісту.
| |||
| |||
| Якщо ваше Wiv HSBC банкінг Інтернет, коли ви увійти в систему, розташовану у верхній частині сторінки рахунки будуть Червоного Прапора кажу 'звинувачень, яка додається до цього облікового запису ", якщо у тебе є натисніть на банер і Itll сказати вам, як плюс, коли вони візьму. HSBC зазвичай заряд £ 25 за те, що ОД за одиницю Потім £ 9 для організації, якщо вона є прямим дебетом який поклав вам ОД. |
|
| |||
| |||
| ghbnic I Dont отримати банер на своїй інтернет-рахунок і я повинен бути чітким, Але коли ви говорите їм стягувати плату £ 25 за штуку, ви маєте на увазі вони стягують вам £ 25 фунта кожен ваш більш-що? і £ 9 зарядом вони тільки Ви якось так? |
|
| |||
| |||
| Усі банки видають звинуваченням у кінці місяця, то вони не будуть відображатися, поки вони не були опрацьовані в кінці цього місяця. Просто кільця вашого банку, проблему вирішено. |
|
| |||
| |||
| Це було предметом правової експертизи Нещодавно, наприклад, невиправдано високі витрати. Багато банків стягують за кожну операцію з рахунком, який у будь-дебетової місячний термін. Ви можете перейти по 1p і в остаточному підсумку платити сотні зборів. Кільця вашого банку і звертайтеся до них. Існує іноді пільговий період тривалістю в один-два дні, але це залежить від банку. LloydsTSB зняла їх пільговий період останнім часом. Я не знаю, про HSBC.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що ви збираєтеся стягується. Однак, як і вищезгадані посади існують правові проблеми відбувається на задньому місці. Я вважаю, що рішення суду першої пішла на користь нам широку громадськість, а банки видали апеляцію. Причина того, що вони зробили те, що вона буде коштувати їм мільярди доларів на відшкодування кожен чоловік, який мав звинувачення проти них протягом останніх 6 років. Мій поточний всього за одну банку просто стук близька до 600 фунтів. Ви не будете мати можливість претендувати інтересу тому, що ви були заряд, але фактичне £ 25-30 заряду вам. Gav |