![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки ден, този човек паркове му Toyota Landcruiser извън нашия дом, получава колело на гърба и цикли на работа. Той се връща в вечер, опаковки си мотор и се кара на разстояние. Сега онзи е това, което аз наричам двойно гориво!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... Напомня ми на човек, който живее на 20-ия етаж от значителното повишение и всяка нощ той се прибра у дома, взе асансьора до 15-ия етаж и ходи на останалите 5 етажа ........Оказа се, той е джудже Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда, като че е "екологично чисти" Аз просто казвам получа колата, а не landrover.
| |||
| |||
| Id нека си гуми надолу ... направи го закарам прекалено;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Може би той получава заплащане полза, ако той е виждал да се колоездене за работа, съхраняване на околната среда. Той вероятно се работи точно зад ъгъла
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз просто не мога да видя как той оправдава кормуване, че чудовището само за транспортиране на своя мотор в рамките на 3 мили от центъра на града! Разбира се, паркинг е безплатно тук.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някои хора трябва да се направи известна сума на упражняване и те ще получат безплатен фитнес членството от тяхната работа. Когато бях спасител бях помолен да гледате после подписват нещо да каже, че е направил някои сума OT дължини. Така че може би той може да получите безплатен членство и доказателството е, че той е езда в работата. CG
|
| |||
| |||
| ... или тя може просто да означава, че е стар buggar и не искат да плащат такси за паркиране. Обзалагам се, че той се отличава по време на работа ... какво е здрав човек той е прекалено и живее 20 мили далеч др |
|
| |||
| |||
| Аз презирам landcruisers. Харесвам Nissan патрули . Снимах се за Великобритания получите 4,2 турбо дизел патрул? |
|
| |||
| |||
| Id Жал ми е за всеки, шофьорска дизелов едно момента с цената на запълване, средна £ 1.26.9 - литър тук. че ще бъде около $ 3,00 за вас: О |