![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Každý den, tenhle chlap parky jeho Toyota Landcruiser mimo náš dům, dostane se na zadní kolo a cyklů do práce. On se vrátí do večera, balení jeho motorku pryč a pohony vypnout. Nyní který je to, co já nazývám dvojí palivo!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... Připomíná mi toho, kdo žil v 20. patro vysoký nárůst, a každý večer přišel domů, vzal výtah do 15. patra a chodil zbývajících 5 pater ........Ukázalo se, že byl trpaslíkem Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zdá, jako by se "ekologicky šetrné" Chtěl bych jen říct, dostane auto, ne landrover.
| |||
| |||
| Id nechte své pneumatiky dolů ... ho jet domů taky;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Možná, že dostane náhradu prospěchu, pokud je považována za cyklistika do práce, úspory na životní prostředí. Pravděpodobně pracuje jen za rohem
|
| |||
| |||
| Citace:
Já prostě nemůže vidět, jak to odůvodňuje řidičského monstrum, které právě na jeho dopravu na kole do 3 km od centra města! Samozřejmě, parkování je zdarma zde.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Někteří lidé mají dělat určité množství výkon a získat bezplatné členství v tělocvičně od jejich práce. Když jsem byl plavčík byl jsem požádán, aby hodinky pak podepsat něco říct měla provést určitou částku ot délek. Tak snad může získat bezplatné členství a důkazem toho je, že on je na koni do práce. CG
|
| |||
| |||
| ... nebo by mohl být právě on to znamenalo staré buggar a nechtějí platit poplatky za parkování. Vsadím se, že se chlubí v práci ... co je to zdravý kluk je příliš a žije 20 mil atd. |
|
| |||
| |||
| i zlehčujete landcruisers. Rád nissan hlídky . udělal UK dostat 4,2 turbo diesel hlídka? |
|
| |||
| |||
| Id litovat někoho řídit motorové nafty jeden okamžik s náklady na vyplnění, průměr £ 1.26.9 - litr zde. že by se kolem $ 3,00 za vás: O |