![]() |
|
| |||
| |||
| Κάθε μέρα, ο τύπος του Toyota Landcruiser πάρκα έξω από το σπίτι μας, γίνεται ένα ποδήλατο τα πίσω και να κύκλων εργασιών. Αυτός θα επιστρέψει το βράδυ, το ποδήλατο μακριά συσκευασίες και drives off. Τώρα εκείνο είναι αυτό που εγώ αποκαλώ διπλού καυσίμου!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... μου θυμίζει τον άνθρωπο που έζησε την 20ή όροφος ενός Υψηλού Rise και κάθε βράδυ ήρθε στο σπίτι, πήρε το ασανσέρ για τον 15ο όροφος και περπάτησαν το υπόλοιπο 5 ορόφους ........Αποδείχθηκε ότι ήταν ένας νάνος Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| φαίνεται σαν να είναι "οικολογικά" Θα ήθελα μόνο να πω αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο, δεν αποτελεί landrover.
| |||
| |||
| Id ας το λάστιχο κάτω ... τον κάνει να οδηγούν με το σπίτι και εγώ?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Ίσως να γίνεται μισθολογική όφελος αν είναι να δει το ποδήλατο για εργασία, αποταμίευση για το περιβάλλον. Μάλλον έργων προ των πυλών
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απλά δεν μπορώ να δω πώς δικαιολογεί οδήγησης που τέρας μόνο για τη μεταφορά του με το ποδήλατο εντός 3 μιλίων από το κέντρο της πόλης! Φυσικά, στάθμευση είναι δωρεάν και εδώ.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μερικοί άνθρωποι έχουν να κάνουν ένα ορισμένο ποσό της άσκησης και να αποκτήσετε δωρεάν γυμναστήριο του μέλους από την εργασία τους. Όταν ήμουν ναυαγοσώστη μου ζητήθηκε να παρακολουθήσουν στη συνέχεια υπογράψει κάτι να πει ότι είχε κάνει μια κάποια ot μήκη. Έτσι ίσως μπορεί να το αποκτήσετε δωρεάν την ιδιότητα του μέλους και η απόδειξη είναι ότι είναι ιππασίας στην εργασία. CG
|
| |||
| |||
| ... ή θα μπορούσε απλά να σημαίνει ότι ένα παλιό buggar και δεν θέλει να πληρώσει τα τέλη στάθμευσης. Σίγουρα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατά την εργασία ... τι είναι μια υγιής άνθρωπος αυτός είναι πάρα πολύ τη ζωή και 20 μίλια μακριά κλπ. |
|
| |||
| |||
| i landcruisers περιφρονώ. i like Nissan περιπολίες . έκανε το Ηνωμένο Βασίλειο αποκτήσετε το 4,2 turbo ντίζελ περιπολικά; |
|
| |||
| |||
| Id αισθάνεται λύπη για κανέναν την οδήγηση ενός ντίζελ το παρόν με το κόστος της γεμίζει, μέση £ 1.26.9 - liter εδώ. ότι θα είναι περίπου $ 3,00 για εσάς: O |