![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svaki dan, ovaj Gvido parkovi njegove Toyota Landcruiser izvan naše kuće, dobiva bike out leđa i ciklusa za rad. On je dobio još u večer, njegove pakete bicikla i dalje vozi off. Sada da je ono što sam poziv dvojno gorivo!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... me podsjeća na Gvido koji su živjeli na 20. katu visoke Ustani i svaku večer je došao kući, on uze lift do 15. kata i hodio preostalih 5 katova ........Ispostavilo se bio je kepec My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čini se kao da se "eko friendly" Ja bih samo reći: get a car, a ne landrover.
| |||
| |||
| Id neka njegova umoriti down ... ga SONGS previše;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Možda je on dobiva plaćate naknadu ako je vidio da se na posao biciklizam, spremanje okoliš. On je vjerojatno radi samo oko kutak
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne mogu vidjeti kako je on opravdava vožnje da neman samo za prijevoz bicikla na njegov unutar 3 milje od centra grada! Naravno, parking je besplatan ovdje previše.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neki ljudi su napraviti određenu količinu vježbanja i oni dobiti besplatne teretana članstvo iz njihovog rada. Kad sam bila u hitnoj i bila je je pitao to bdjeti zatim potpisati nešto za reći je ona učinila određeni iznos ot duljine. Pa možda on može dobiti besplatno članstvo i dokaz je da je jahanje u radu. CG
|
| |||
| |||
| ... ili bi to moglo biti samo on, a znači stari buggar i ne žele plaćati parking pristojbe. I kladim se da ima na poslu ... što zdrav momak je previše i živi 20 milja udaljen i sl. |
|
| |||
| |||
| Ja prezirem landcruisers. Volim Nissan patrola . učinio u Velikoj Britaniji dobiti 4,2 turbo diesel patrole? |
|
| |||
| |||
| Id je žao svakoga vožnju dizelskim trenutak uz cijenu popunjavanja, prosječna £ 1.26.9 - litra ovdje. koji će biti oko 3,00 dolara za Vas: O |