![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Minden nap, ez a fickó parkok a Toyota Landcruiser ház, kap egy biciklit a hát és ciklusokban működik. Jön vissza az este, dobozonként a biciklit, s vezeti le. Most azt az, amit fel kettős üzemanyag!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... jut eszembe a fickó, aki élt a 20. emeletén magas emelkedik, és minden este hazajött, ő vette át a lift a 15. emelet, és elindult a maradék 5 emelet ........Kiderült, ő volt a törpe My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy tűnik, mintha ő is "öko-barát" Én csak azt mondom el egy autó, nem egy Landrover.
| |||
| |||
| Id hagyja a tire le ... neki, hogy haza is;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Lehet, hogy lesz egy fizetős javára, ha látják, hogy a kerékpározás a munka, a megtakarítás a környezetre. Valószínűleg működik, a sarkon túl
|
| |||
| |||
| Idézet:
Csak nem értem, hogyan igazolja, hogy a vezetői szörny csak a közlekedésben a kerékpár belül 3 mérföld a város központjában! Természetesen, parkolás ingyenes, itt is.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vannak, akik ezt egy bizonyos összeget a testmozgás és ingyenes edzőterem tagságát a munkájukat. Amikor én voltam a strandőr kérdezte nézni valamit, akkor írja alá azt csinált egy bizonyos összeget ot hosszra. Szóval lehet, ingyenes tagság és a bizonyítékot, hogy a lovaglás a munkát. CG
|
| |||
| |||
| ... vagy ez csak azt jelenti, hogy egy régi buggar, és nem akarnak fizetni a parkolási díjakat. Fogadok ő büszkélkedhet a munka ... milyen az egészséges fickó ő is, és él, 20 mérföldre innen, stb |
|
| |||
| |||
| Megvetem landcruisers. Szeretem Nissan őrjáratok . tette az Egyesült Királyság kap a 4,2 turbó diesel járőr? |
|
| |||
| |||
| Id sajnálom bárki vezetése a dízel egy pillanatig költsége kitöltésével átlagos £ 1.26.9 - liter ide. ez kb $ 3.00 for you: O |