![]() |
|
| |||
| |||
| כל יום, זה הבחור שהיה פארקים טויוטה Landcruiser מחוץ לבית שלנו, מקבל את האופניים לאחור מחזורי לעבוד. הוא חוזר בערב, חבילות האופניים שלו ואת הכוננים רחוק ממני. עכשיו ש זה מה שאני מכנה כפול דלק!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... מזכיר לי את האיש שגר על קומה 20 של רב קומות ובכל לילה הוא הגיע הביתה, הוא לקח את ה -15 כדי להרים קומה הנותרים הלכו ו 5 קומות ........התברר שהוא היה גמד המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה כאילו הוא היותו "Eco Friendly" הייתי אומר לקחת רק מכונית, לא landrover.
| |||
| |||
| זיהוי נתנו את הגלגל למטה ... תגרום לו הסעה הביתה מדי;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. אולי הוא מקבל תשלום ההטבה אם הוא ראה שיש אופניים לעבודה, שמירת איכות הסביבה. הוא כנראה עובד רק מעבר לפינה
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני פשוט לא רואה איך הוא מצדיק נסיעה כי מפלצת רק כדי להסיע את האופניים שלו בתוך 3 מיילים של מרכז העיר! כמובן, הוא חנייה ללא תשלום גם כאן.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש אנשים שיש להם לעשות סכום מסוים של פעילות גופנית, והם מקבלים חינם מן החברות כושר העבודה שלהם. כאשר הייתי אני מציל התבקשה שעונים אז סימן משהו להגיד לה לעשות סכום מסוים של אורכי OT. אז אולי הוא יכול לקבל בחינם החברות ואת ההוכחה היא שהוא נוסע לתוך העבודה. CG
|
| |||
| |||
| ... או שזה יכול פשוט להיות שהוא מתכוון א ו הישן buggar לא רוצה לשלם את דמי החניה. אני בטוח שהוא boasts בעבודה ... איזה בחור בריא, הוא גם גר ו 20 קילומטרים מהמקום וכו ' |
|
| |||
| |||
| אני לנאוץ landcruisers. אני כמו ניסן סיורים . עשה את בריטניה לקבל את 4,2 turbo דיזל הסיור? |
|
| |||
| |||
| זיהוי לרחם מישהו נהג דיזל של הרגע עם עלות מילוי למעלה, ממוצע £ 1.26.9 - ליטר כאן. זה יהיה בסביבות 3.00 $ בשבילך: O |