![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kiekvieną dieną, tai vaikinas parkai jo Toyota Landcruiser už mūsų namus, gauna iš nugaros ir ciklų darbo nuoma. Jis grįžta vakare, pakuotes savo dviračiu toli ir pavaros išjungti. Dabar šis Tai aš vadinu dvejopo kuro!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... primena man apie vaikiną, kuris gyveno 20 aukšte iš High Rise ir kiekvieną vakarą jis grįžo namo, paėmė liftas 15th Floor ir vaikščiojo likusius 5 aukštų ........Paaiškėjo, jis buvo miniatiūrinis Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| atrodo jis yra "ekologiškai draugiškas" Norėčiau tik pasakyti, įsigyti automobilį, ne Landrover.
| |||
| |||
| Id tegul jo padanga nustatytos ... padaryti jį važiuoja namo per daug;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Galbūt jis pasireiškia mokėti pašalpą, jei jis yra laikomas dviračiu į darbą, taupyti aplinka. Jis turbūt dirba tiesiog už kampo
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš negaliu įsivaizduoti, kaip jis pateisina vairuotojo, kad pabaisa tik transporto savo dviračiu per 3 km nuo miesto centro! Žinoma, yra nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, čia.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai kurie žmonės turi daryti tam tikras naudotis ir jie gauna nemokamai treniruoklių salė narystė savo darbą. Kai buvau gelbėjimo manęs paprašė stebėti prisijunkite ką pasakyti, ji padarė tam tikrą sumą OT ilgio. Taigi, gal jis gali gauti nemokamą narystę ir įrodymas, kad jis yra jodinėjimas į darbą. CG
|
| |||
| |||
| ... arba tai gali būti tiesiog jis reiškia senas buggar ir nenori mokėti mokesčius už automobilių stovėjimą. I bet jis gali pasigirti darbe ... kas sveiką vaikiną, jis taip pat gyvena ir 20 mylių atstumu ir tt |
|
| |||
| |||
| brzydzę landcruisers. man patinka nissan patruliai . Ar JK gauti 4,2 Turbo Diesel patruliuoti? |
|
| |||
| |||
| Id gailėtis visiems vairuotojo dyzelino šiuo metu su pildymo kaina, vidutinis £ 1.26.9 - litras čia. kad būtų apie 3,00 $ už jus: O |