![]() |
|
| |||
| |||
| Katru dienu, tas puisis parki savu Toyota Landcruiser ārpus mūsu māju, kļūst velosipēds no muguras un cikli darbu. Viņš nāk atpakaļ vakarā, iepakojumā viņa velosipēdu prom un diskus off. Tagad tas ir tas, ko es saucu divu degvielu!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... man atgādina puisis, kurš dzīvoja 20. grīdas High Rise un katru vakaru viņš pārnāca mājās, viņš ņēma lifta 15. Grīdas un gāja atlikušos 5 stāviem ........Izrādījās, viņš bija liliputs Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| šķiet viņš ir "videi draudzīgs" Es vēlētos teikt, iegūt auto, nevis Apvidus.
| |||
| |||
| Id let viņa riepa nosaka ... padara viņu braukt mājās pārāk;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Varbūt viņš kļūst maksāt pabalstu, ja viņš uzskatītu par velosipēdu uz darbu, ietaupot vidi. Viņš droši vien strādā tikai ap stūri
|
| |||
| |||
| Quote:
Es tikai nesaprotu, kā viņš pamato vadītāja, ka briesmonis tikai ar transportu viņa velosipēdu robežās 3 jūdzes no pilsētas centrā! Protams, stāvvietas ir bezmaksas šeit.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daži cilvēki ir jādara zināma izmantot un viņiem bez sporta nodarbībās no viņu darbu. Kad es biju glābēju i bija aicināti skatīties pēc tam parakstīt kaut ko teikt, viņa bija darījis zināmu ot garumiem. Tātad, varbūt viņš var saņemt bezmaksas dalību un pierādījumu, ka viņš ir ar zirgiem, varētu strādāt. CG
|
| |||
| |||
| ... vai tas varētu vienkārši viņš ir vecs buggar un nevēlas maksāt parking maksas. Es varu saderēt, viņš lepojas darbā ... ko veselīgu puisis viņš ir pārāk un dzīvo 20 jūdzes attālumā uc |
|
| |||
| |||
| i nicināt landcruisers. i like Nissan patruļas . nebija UK iegūt 4,2 turbo dīzelis patruļas? |
|
| |||
| |||
| Id žēl ikvienam vadītāja dīzelis moments ar izmaksām, iepildot, vidējais £ 1.26.9 - liter šeit. tas būtu apmēram $ 3,00 par jums: O |