![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Każdego dnia ten facet parki jego Toyota Landcruiser poza naszym domu, dostaje rowerów na plecy i cykli pracy. On wraca w godzinach wieczornych, poza opakowaniach swoich rowerów i napędy off. Teraz że Ja nazywam to, co jest podwójna!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... przypomina mi o faceta, który mieszkał na 20 piętrze wysokiego Wzrost i każdej nocy wrócił do domu, wziął dźwigu do 15 pięter i chodziła pozostałe 5 pięter ........Okazało był drobniutki My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wydaje się, jak on jest "eko przyjazne" Chciałbym tylko powiedzieć, dostać samochodem, a nie Landrover.
| |||
| |||
| Id niech jego oponę w dół ... go zbyt domu;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Być może korzyści otrzymuje wynagrodzenia, jeżeli jest on postrzegany się na rowerze do pracy, oszczędzania środowiska. Pewnie działa tuż za rogiem
|
| |||
| |||
| Cytat:
Ja po prostu nie może zobaczyć, jak on uzasadnia, że potwór jazdy tylko do transportu rowerów do jego obrębie 3 mile od centrum miasta! Oczywiście, parking jest za darmo tutaj.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektórzy ludzie mają robić pewną ilość ćwiczeń i zdobyć bezpłatne członkostwo siłowni z ich pracy. Kiedy byłem ratownik i został poproszony o oglądać następnie podpisać coś do powiedzenia miała zrobić pewną kwotę ot długości. Więc może on zdobyć bezpłatne członkostwo i dowód, że jest jazda do pracy. CG
|
| |||
| |||
| ... lub może być tylko on średnio starych buggar i nie chcą płacić opłaty parkingowe. I bet on pochwalić w pracy ... co zdrowy facet jest zbyt i mieszka 20 mil od itp. |
|
| |||
| |||
| i pogardzają landcruisers. Lubię nissan patrole . Czy w Wielkiej Brytanii uzyskać 4,2 turbo diesel patrol? |
|
| |||
| |||
| Id pożałować nikomu prowadzenia Diesla chwili jeden z kosztów napełniania się średnio £ 1.26.9 - litrowych tutaj. które byłyby okolice 3,00 dolarów za ciebie: O |