![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În fiecare zi, pe acest tip de parcuri lui Toyota Landcruiser afara casa noastra, primeste un biciclete în spate şi la cicluri de lucru. El se va întoarce în seara, cutii sale biciclete departe şi drive-off. Acum acela este ceea ce eu numesc dual combustibil!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... imi aduce aminte de tipul care a trăit în a 20-Etaj de înaltă Rise şi în fiecare noapte a venit acasă, a luat ridica la Al 15-lea etaj şi a intrat restul de 5 etaje ........S-au dovedit a fost un pitic Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pare ca el este în curs de "eco friendly" Aş spune doar rost de o maşină, nu o landrover.
| |||
| |||
| Id-ul lui lasa de cauciuc în jos ... a face pe el prea merge acasă;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Poate că el devine un beneficiu plăti în cazul în care este văzut de ciclism pentru a fi la locul de muncă, de economisire a mediului. Probabil lucrari chiar la colt
|
| |||
| |||
| Citat:
Eu doar nu se poate vedea cum a justifică acest monstru de conducere doar la transport biciclete de a lui în termen de 3 mile de centrul orasului! Desigur, de parcare este gratuit aici.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Unii oameni au de a face o anumită sumă de exercitare şi ei a lua gratuit de la sala de gimnastica de membru în munca lor. Când am fost un salvamar i sa cerut să semneze ceas apoi ceva de spus ea a făcut-o anumită sumă OT lungimi. Deci, poate că el poate obţine gratuit de membru, precum şi dovada este că el este în lucru de echitatie. CG
|
| |||
| |||
| ... sau e vorba doar de el o medie vechi buggar şi nu vrea să plătească taxe de parcare. Pun pariu ca are la locul de muncă ... ce este un om sănătos este de asemenea şi viaţa 20 de mile departare, etc |
|
| |||
| |||
| i dispretuiesti landcruisers. Îmi place Nissan patrulele . Marea Britanie a făcut primi 4.2 turbo diesel patrula? |
|
| |||
| |||
| Id-ul pare rau pentru cineva conducerea unui diesel un moment cu costul de completare, medie £ 1.26.9 - litru aici. că ar fi în jur de $ 3.00 pentru tine: O |