![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Každý deň, tento chlap parky jeho Toyota Landcruiser mimo náš dom, dostane sa na zadné koleso a cyklov do práce. On sa vráti do večera, balenie jeho motorku preč a pohony vypnúť. Teraz ktorý je to, co já nazývame dvojité palivo!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... Pripomína mi toho, kto žil v 20. poschodie vysoký nárast, a každý večer prišiel domov, vzal výťah do 15. poschodia a chodil zvyšných 5 poschodí ........Ukázalo sa, že bol trpaslíkov Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zdá, ako by sa "ekologicky šetrné" Chcel by som len povedať, dostane auto, ne landrover.
| |||
| |||
| Id nechajte svoje pneumatiky dole ... ho ísť domov taky;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Možno, že dostane náhradu prospechu, ak je považovaná za cyklistika do práce, úspory na životné prostredie. Pravdepodobne pracuje len za rohom
|
| |||
| |||
| Citácia:
Já jednoducho nemôže vidieť, ako to odôvodňuje vodičského monštrum, ktoré práve na jeho dopravu na bicykli do 3 km od centra mesta! Samozrejme, parkovanie je zadarmo tu.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektorí ľudia majú robiť určité množstvo výkon a získať bezplatné členstvo v telocvični od ich práce. Keď som bol plavčík bol som požiadaný, aby hodinky potom podpísať niečo povedať mala vykonať určitú sumu ot dĺžok. Tak snáď môže získať bezplatné členstvo a dôkazom toho je, že on je na koni do práce. CG
|
| |||
| |||
| ... alebo by mohol byť práve on to znamenalo staré buggar a nechcú platiť poplatky za parkovanie. Stavím sa, že sa pýši v práci ... čo je to zdravý chlapec je príliš a žije 20 mil atď |
|
| |||
| |||
| i zlehčujete landcruisers. Rád nissan hliadky . udělal UK dostať 4,2 turbo diesel hliadka? |
|
| |||
| |||
| Id ľutovať niekoho riadiť motorové nafty jeden okamih s nákladmi na vyplnenie, priemer £ 1.26.9 - liter tu. že by sa okolo $ 3,00 za vás: O |