![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сваки дан, овај тип паркови његове Тоыота Ландцруисер изван наше куће, добија бицикл оут леђа и циклуса за рад. Он је добио још у вече, његове пакете бицикла и даље вози офф. Сада да је оно што сам позив двојно гориво!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
.... ме подсећа на тип који су живели на 20. спрату високе Устани и сваку вече је дошао кући, он узе лифт до 15. спрата и Ходи преосталих 5 спратова ........Испоставило се био је кепец Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чини се као да се "еко фриендлы" Ја бих само рећи: гет а цар, а не ландровер.
| |||
| |||
| Ид нека његова уморити доун ... га Сонгс превише;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм. Можда је он добија плаћате накнаду ако је видео да се на посао Бициклизам, чување околину. Он је вероватно ради само око кутак
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не могу да видим како је он оправдава вожње да неман само за превоз бицикла на његов унутар 3 миље од центра града! Наравно, паркинг је бесплатан овде превише.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неки људи су направити одређену количину вежбања и они добити бесплатне теретана чланство из њиховог рада. Кад сам била у хитној и била је је питао за опрез затим потписати нешто за рећи је она учинила одређени износ от дужине. Па можда он може добити бесплатно чланство и доказ је да је јахање у раду. ЦГ
|
| |||
| |||
| ... или би то могло да буде само он, а значи стари буггар и не желе да плаћају паркинг таксе. И кладим се да има на послу ... што здрав момак је превише и живи 20 миља удаљен и сл |
|
| |||
| |||
| Ја презиром ландцруисерс. Волим Ниссан патрола . учинио у Великој Британији добити 4,2 турбо диесел патроле? |
|
| |||
| |||
| Ид жао за свакога вожњу дизел тренутак са трошкове попуњавања, просечна £ 1.26.9 - литар овде. то би било око $ 3.00 за тебе: о |