![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Кожен день цей хлопець парки його Тойота Лендкрузер за межами нашого будинку, отримує велосипед із задньою і циклів роботи. Він приходить до вечора, пакети своєму мотоциклі геть і їде.
Тепер той Я називаю це подвійне паливо!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
.... нагадує мені про хлопця, який жив на 20 поверсі піднімаються високо і кожну ніч він прийшов додому, він узяв на ліфті на 15-му поверсі, і пішов, що залишилися, 5 поверх ........Виявилося, він був карликом
Моя система: Головна Build
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
здається, він в даний час "екологічно дружніх" Я б просто сказати отримати автомобіль, а не всюдихід.
|
|||
|
|||
|
Ідентифікатор нехай його шин вниз ... Зробити йому їхати додому теж;)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хммм.
Може бути, він отримує вигоду платити, якщо бачили, як він буде велосипеді на роботу, збереження навколишнього середовища. Ймовірно, він працює так само, за рогом
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я просто не можу зрозуміти, як він виправдовує управління цим монстром просто перевозити його на велосипеді в протягом 3 милях від центру міста! Звичайно, парковка безкоштовна і тут.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Деякі люди, щоб робити певні вправи, і вони отримують безкоштовне членство тренажерний зал з їх роботою. Коли я був рятувальником мені було доручено спостерігати потім підписати щось сказати, вона зробила певних довжин від суми. Тому, можливо, він може отримати безкоштовне членство і доказом є те, що він їде на роботу.
CG
|
|
|
|||
|
|||
|
... або ж це може бути просто він старий buggar означають і не хоче платити і плата за стоянку.
Б'юся об заклад, він має на роботі ... Який здоровий хлопець він теж живе 20 милях т.д.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я зневажаю Лендкрузер ". Мені подобається Nissan патрулювання
. зробив ВЕЛИКОБРИТАНІЯ отримати 4,2 турбо дизель патрулю?
|
|
|
|||
|
|||
|
Id шкода для тих, хто за кермом дизельного момент з витратами на заповнення, в середньому £ 1.26.9 - Літр тут. , Що складе близько $ 3,00 для вас: O
|