![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| je to především pro britské říz, im zeptat pokud hledáte práci, jak to máš dělat to tedy jít do agentury, internetové agentury, pracovní příležitosti, které e-maily, přejděte na stránky společnosti přímého nebo posílat dopisy za studena |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když jsem pracoval u jiných lidí jsem měl největší úspěch s použitím: http://www.jobcentreplus.gov.uk
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pracovních center, nebo jít přímo na místě, pokud byly umístěny reklamy v místních novinách
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Zkoušel jsem všechno. Dát svůj životopis na Monster mě moje první zaměstnání. A appluing pro zaměstnanost na Jobserver, mě můj druhý a aktuální, zaměstnání |
|
| |||
| |||
| Google "práce s počítačem" a najdete mnoho agentur. Můžete obecně přihlásit on-line s těmito programy.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pracovních míst pro rok 15 dětí | megra718 | Vypnout Téma diskuze | 3 | 21. března 2007 09:33 |
| Thread Nástroje | |
| |