![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| to je uglavnom u Velikoj Britaniji, polet, Im pitate ako tražite posao kako idete čineći ga tj. ići na agencys, internet agencys, poslove putem e-pošte, idite na web stranice tvrtke izravnu ili poslati hladno slova |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad sam radila za druge ljude sam imao najviše uspjeha koristeći: http://www.jobcentreplus.gov.uk
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Centar za posao ili odlaska na mjesto, osim ako se izravno oglasi bili su smješteni u lokalnoj papir
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Pokušao sam sve. Stavljanjem na moj životopis Monster dobio mene moj prvi posao. A appluing za posao na Jobserver, dobili mi drugu i aktualni posao |
|
| |||
| |||
| Google "computing posao" i pronaći ćete mnoge agencije. Možete se prijaviti online opcenito sa tim.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Posao za 15 god olds | megra718 | Off Topic Discussion | 3 | 21. ožujak 2007 09:33 |
| Thread Tools | |
| |