![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| je to predovšetkým pre britskej říz, im opýtať ak hľadáte prácu, ako to máš robiť to teda ísť do agentúry, internetovej agentúry, pracovné príležitosti, ktoré e-maily, prejdite na stránky spoločnosti priameho alebo posielať listy za studena |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď som pracoval u iných ľudí som mal najväčší úspech s použitím: http://www.jobcentreplus.gov.uk
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pracovných centier, alebo ísť priamo na mieste, ak boli umiestnené reklamy v miestnych novinách
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Zkoušel jsem všechno. Dať svoj životopis na Monster ma moje prvé zamestnanie. A appluing pre zamestnanosť na Jobserver, mňa môj druhý a aktuálne, zamestnanie |
|
| |||
| |||
| Google "práce s počítačom" a nájdete veľa agentúr. Môžete všeobecne prihlásiť on-line s týmito programami.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pracovných miest pre rok 15 detí | megra718 | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 21. marca 2007 09:33 |
| Thread Tools | |
| |