μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Πώς να βρείτε Κάποιος στο Internet (;)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 06:35
Ομάδα Δωρητών

Default Πώς να βρείτε Κάποιος στο Internet (;)

Προσπαθώ να βρει κάποιος για την φίλη μου. Η αδελφή. έφτασαν διαχωρίζονται χρόνια. λόγω έγκριση. Έχω την πλήρη ονομασία αδελφές. ημερομηνία γέννησης, αλλά προφανώς δεν υπάρχει διεύθυνση.

αδελφή της είναι 16 χιλιάδες τώρα έτσι .. umm τι πλέον 16 ετών κάνει σχετικά με την καθαρή; να προφίλ των κατάρα έτσι είμαι στη μέση του αναζήτηση bebo / myspace και ούτω καθεξής διάνοια i και δεν υπάρχει ακόμη και εκατοντάδες thousends της (μπορεί να είναι της) μέχρι την περίπτωση κλικ κάθε προφίλ και ελέγχου προφίλ πληροφορίες, φωτογραφίες κλπ.

μπορεί κανείς εδώ για κανένα rekomend άλλες ιστοσελίδες θα μπορούσα να προσπαθήσω, αναζήτηση;

μόλις τεθεί το πλήρες όνομα στο google.com εμφανίστηκε σελίδες και σελίδες σχόλια σχετικά με άλλες ιστοσελίδες και ούτω καθεξής

θα ζητήσει από την επίκλιση abopted υπηρεσία για την επικοινωνία, όπως το ήθελε δεν ενέκρινε cuple σε επαφή όλους (κάποιοι από εσάς μπορεί να πιστεύουν ό, τι μου κάνει είναι λάθος, όπως η cupe dont θέλουν επαφή, αλλά και όλες μου θέλει girfriend είναι ορισμένες πληροφορίες όπως δύο δείτε μια pic της και ούτω καθεξής.

πιστεύουμε αδελφή δεν έχει Μπιν είπε ότι έχει μια αδελφή, εξ ου και η επαφή δεν έχεις help.they διαχωρίζεται από την ηλικία των 2

που κάνουμε όταν δεν αδελφή hits 18 θα πρέπει να πει, αλλά τι φιλενάδες σας δεν είναι σαν ... unpatiend
ούτως ή άλλως καμία βοήθεια από το κεφάλι σας Teck θα σχάρα χάρη

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 06:42
Διαχειριστής Ομάδα

Facebook .......................

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 07:26
Ομάδα Δωρητών

Dave Υβριδικοί

ευχαριστώ για το

Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 07:31
Διαχειριστής Ομάδα

Λίγο πολύ όλοι στον κόσμο, είναι εκεί, οι άνθρωποι έχουν καν προφίλ για τα κατοικίδια ζώα τους.

Προσθήκη όλοι με το όνομά της, στη συνέχεια, έρθετε σε επαφή μαζί τους.

Εάν αυτό αποτύχει ξεκινήσετε μια ομάδα, μια ομάδα είναι κατά βάση ένα joinable σελίδα όπου μπορείτε να έχετε λεπτομέρειες για το τι κάνετε. Αποστολή σε φίλους σας και μετά την περνάει πάνω και εξαπλώνεται, ίσως αν το πρόσωπο αυτό δεν είναι για FB τότε ένας από τους φίλους τους θα δείτε την ομάδα και να περάσει στην info.
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 07:49
Ομάδα Δωρητών

Μάλιστα, Facebook, myspace bebo ή θα αρχίσει να μου

εάν shes 16 shes δεσμεύεται να είναι σε έναν από τους

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 08:00
Διαχειριστής Ομάδα

Κάτι να σκεφτεί?

Έχετε σκεφτεί τις επιπτώσεις που θα έχει για τη ζωή αδελφές; Θέλω να πω ότι είναι μάλλον ευχαριστημένοι με αυτό που πιστεύει ότι είναι μια φυσιολογική ζωή, επαφή θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αναστατωμένος και σύγχυση για μια νεαρή κοπέλα.

Ίσως ο νόμος είναι 18 για κάποιο λόγο.
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 08:38
Ομάδα Δωρητών

το σκέφτομαι περισσότερο είναι πιθανόν να μην ακόμη δεν έχει εγκριθεί ακόμα και δεν ξέρουμε πόσο μάλλον που έχει 2 αδελφές .. να onist δεν είμαι σίγουρος τι είναι να γράφουν και τι είναι λάθος

i δεν είναι όλα στο τέλος της ημέρας whos απόφαση είναι .. φιλενάδες μου δεν ναρκών ή οποιονδήποτε Παρουσίαση είμαι απλά ένας φίλος που κάνει ό, τι μπορώ για να την βοηθήσει.

αυτόν τον τρόπο, αν owt πάει στραβά δεν φταίω εγώ τη

προφανώς ο νόμος έχει πλέον αλλάξει από τις 18 έως τις 16! γι 'αυτό πρόκειται να εξετάσει το αν η αλήθεια θα πρέπει να είναι πολύ simple.one τηλεφώνημα. αλλά και πάλι είναι πιθανόν να μην είναι καν δεν εγκρίθηκαν. και αν ναι, που δεν πρόκειται να deviantly δεν έχει 2 αδελφές.

οι αναζητήσεις είναι ringning περισσότερα αποτελέσματα μέχρι πιθανώς λαμβάνουν κάθε μήνα για να ελέγξετε τη μία
ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα και θα ελέγξει το δίκαιο με την εταιρεία

Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 15:07
Ομάδα Δωρητών

Επίσης ... έλεγχος friendsreunited .... αν έχει αλλάξει τα σχολεία, που μπορεί να έχουν καταχωρηθεί.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 03:13
Ομάδα Δωρητών

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, να προσέξουμε όμως, θέλετε να κάνουν οι άνθρωποι ικανοποιημένοι με αυτό το χαμένο σχέση, θα πρέπει να πέλματος προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν προχωρεί με λάθος τρόπο.

"Γεια σας είμαι αδελφές φίλο! Με τον τρόπο σας εγκρίθηκε!" Δεν θα μείνει μεγάλη, είναι μια ακραία ξέρω, αλλά .. μόλις παίξετε ασφαλή Είχα το μίσος για να δείτε μια μεγάλη καταστροφή στην ιστορία ειδήσεις μετά να θέσω ενώπιόν σας μια σύνδεση για να βοηθήσει
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 14:09
Ομάδα Δωρητών

http://lifehacker.com/5138427/five-b...search-engines
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Internet Explorer Error - Windows δεν είναι δυνατό να βρεθεί "(NULL)" metalface Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 28 Μαΐου 2009 22:02
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; thingie2 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 36 3η Μαΐου 2008 04:03
Να με βοηθήσει να βρω ένα παιχνίδι Ελάιζα PC & Console Gaming 8 28 Φεβ 2008 07:41
Κάτι έχω ακόμα για να μάθετε Kodak Γενική Συζήτηση Hardware 5 9 Ιαν 2008 10:41
Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... merton123 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 10 5 Ιουλ 2007 05:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.