![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθώ να βρει κάποιος για την φίλη μου. Η αδελφή. έφτασαν διαχωρίζονται χρόνια. λόγω έγκριση. Έχω την πλήρη ονομασία αδελφές. ημερομηνία γέννησης, αλλά προφανώς δεν υπάρχει διεύθυνση. αδελφή της είναι 16 χιλιάδες τώρα έτσι .. umm τι πλέον 16 ετών κάνει σχετικά με την καθαρή; να προφίλ των κατάρα έτσι είμαι στη μέση του αναζήτηση bebo / myspace και ούτω καθεξής διάνοια i και δεν υπάρχει ακόμη και εκατοντάδες thousends της (μπορεί να είναι της) μέχρι την περίπτωση κλικ κάθε προφίλ και ελέγχου προφίλ πληροφορίες, φωτογραφίες κλπ.μπορεί κανείς εδώ για κανένα rekomend άλλες ιστοσελίδες θα μπορούσα να προσπαθήσω, αναζήτηση; μόλις τεθεί το πλήρες όνομα στο google.com εμφανίστηκε σελίδες και σελίδες σχόλια σχετικά με άλλες ιστοσελίδες και ούτω καθεξήςθα ζητήσει από την επίκλιση abopted υπηρεσία για την επικοινωνία, όπως το ήθελε δεν ενέκρινε cuple σε επαφή όλους (κάποιοι από εσάς μπορεί να πιστεύουν ό, τι μου κάνει είναι λάθος, όπως η cupe dont θέλουν επαφή, αλλά και όλες μου θέλει girfriend είναι ορισμένες πληροφορίες όπως δύο δείτε μια pic της και ούτω καθεξής. πιστεύουμε αδελφή δεν έχει Μπιν είπε ότι έχει μια αδελφή, εξ ου και η επαφή δεν έχεις help.they διαχωρίζεται από την ηλικία των 2 που κάνουμε όταν δεν αδελφή hits 18 θα πρέπει να πει, αλλά τι φιλενάδες σας δεν είναι σαν ... unpatiend ![]() ούτως ή άλλως καμία βοήθεια από το κεφάλι σας Teck θα σχάρα χάρη
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook .......................
| |||
| |||
|
__________________ |
|
| |||
| |||
| Λίγο πολύ όλοι στον κόσμο, είναι εκεί, οι άνθρωποι έχουν καν προφίλ για τα κατοικίδια ζώα τους. Προσθήκη όλοι με το όνομά της, στη συνέχεια, έρθετε σε επαφή μαζί τους. Εάν αυτό αποτύχει ξεκινήσετε μια ομάδα, μια ομάδα είναι κατά βάση ένα joinable σελίδα όπου μπορείτε να έχετε λεπτομέρειες για το τι κάνετε. Αποστολή σε φίλους σας και μετά την περνάει πάνω και εξαπλώνεται, ίσως αν το πρόσωπο αυτό δεν είναι για FB τότε ένας από τους φίλους τους θα δείτε την ομάδα και να περάσει στην info. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλιστα, Facebook, myspace bebo ή θα αρχίσει να μου εάν shes 16 shes δεσμεύεται να είναι σε έναν από τους
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Κάτι να σκεφτεί? Έχετε σκεφτεί τις επιπτώσεις που θα έχει για τη ζωή αδελφές; Θέλω να πω ότι είναι μάλλον ευχαριστημένοι με αυτό που πιστεύει ότι είναι μια φυσιολογική ζωή, επαφή θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αναστατωμένος και σύγχυση για μια νεαρή κοπέλα. Ίσως ο νόμος είναι 18 για κάποιο λόγο. |
|
| |||
| |||
| το σκέφτομαι περισσότερο είναι πιθανόν να μην ακόμη δεν έχει εγκριθεί ακόμα και δεν ξέρουμε πόσο μάλλον που έχει 2 αδελφές .. να onist δεν είμαι σίγουρος τι είναι να γράφουν και τι είναι λάθος i δεν είναι όλα στο τέλος της ημέρας whos απόφαση είναι .. φιλενάδες μου δεν ναρκών ή οποιονδήποτε Παρουσίαση είμαι απλά ένας φίλος που κάνει ό, τι μπορώ για να την βοηθήσει. αυτόν τον τρόπο, αν owt πάει στραβά δεν φταίω εγώ τη ![]() προφανώς ο νόμος έχει πλέον αλλάξει από τις 18 έως τις 16! γι 'αυτό πρόκειται να εξετάσει το αν η αλήθεια θα πρέπει να είναι πολύ simple.one τηλεφώνημα. αλλά και πάλι είναι πιθανόν να μην είναι καν δεν εγκρίθηκαν. και αν ναι, που δεν πρόκειται να deviantly δεν έχει 2 αδελφές. οι αναζητήσεις είναι ringning περισσότερα αποτελέσματα μέχρι πιθανώς λαμβάνουν κάθε μήνα για να ελέγξετε τη μία ![]() ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα και θα ελέγξει το δίκαιο με την εταιρεία
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης ... έλεγχος friendsreunited .... αν έχει αλλάξει τα σχολεία, που μπορεί να έχουν καταχωρηθεί.
| |||
| |||
| Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, να προσέξουμε όμως, θέλετε να κάνουν οι άνθρωποι ικανοποιημένοι με αυτό το χαμένο σχέση, θα πρέπει να πέλματος προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν προχωρεί με λάθος τρόπο. "Γεια σας είμαι αδελφές φίλο! Με τον τρόπο σας εγκρίθηκε!" Δεν θα μείνει μεγάλη, είναι μια ακραία ξέρω, αλλά .. μόλις παίξετε ασφαλή Είχα το μίσος για να δείτε μια μεγάλη καταστροφή στην ιστορία ειδήσεις μετά να θέσω ενώπιόν σας μια σύνδεση για να βοηθήσει
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer Error - Windows δεν είναι δυνατό να βρεθεί "(NULL)" | metalface | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 28 Μαΐου 2009 22:02 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 36 | 3η Μαΐου 2008 04:03 |
| Να με βοηθήσει να βρω ένα παιχνίδι | Ελάιζα | PC & Console Gaming | 8 | 28 Φεβ 2008 07:41 |
| Κάτι έχω ακόμα για να μάθετε | Kodak | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 9 Ιαν 2008 10:41 |
| Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... | merton123 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 5 Ιουλ 2007 05:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |