![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
am próbál találni valakit a barátnõmet. A húga. vannak elválasztva éve. miatt elfogadását. Van nõvéreinek teljes nevét. születési dátum, de nyilvánvalóan nem címe.
nõvérének 16. most tehát én is .. Umm, mi van a legtöbb 16 éves korban nem a neten? profil átka, hogy én is a közepén keresünk bebo / myspace és így tovább hosszú lövés és nem, és van még több száz thousends a (lehet is), így egy kattintással esetében minden profil és ellenőrzési profil információk, képek és így továbbtud akárki itt rekomend más weboldalakon i megpróbálhatják, keresés? Csak olyan lány teljes neve a google.com felbukkant oldalak és lapok Megjegyzések a más weboldalakon, és így továbbmi vidám kérni a abopted-ügynökség kapcsolatot, mint az elfogadott cuple nem akartam a kapcsolatot minden (néhány gondolná, milyen vagyok ennek a baj, mint a cupe dont szeretnénk a kapcsolatot, de minden girfriend akar valamilyen információ mint két lásd a kép róla és stb. Úgy gondoljuk, a húga nem bin elmondott, amit a testvér innen a kapcsolat nem help.they Szétváltunk korban 2 mi nem, amikor a húga Találatok 18 lány lesz mondtam, de nem olyanok, mint mi Girlfriends ... unpatiend ![]() egyébként minden segítséget meg Teck feje lenne rácsnak köszönhetően
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Facebook .......................
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Majdnem mindenki a világ van ott, az emberek még profilokat a háziállatok.
Add mindenki vele nevet, majd kap a kapcsolatot velük. Ha ez nem sikerül indítani egy csoport, a csoport alapvetően joinable oldal, ahol lehet részleteket, hogy mit csinálsz. Küldje el barátainak, és akkor adja át, és azt is, talán, ha ez a személy nem a FB akkor egyik barátjuk végül a csoportba, és adja át az info. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Igen, Facebook, MySpace, vagy bebo lenne start
ha shes 16 shes kötve, hogy az egyik
|
|
|
|||
|
|||
|
Valami gondolni;
Gondolt milyen hatással volna a testvérek életét? Úgy értem, õ talán boldog, amit véleménye szerint a normális élet, keresse okozhat sok kérdést vet fel, ideges és zavart a fiatal lány. Lehet, hogy a törvény 18 okból. |
|
|
|||
|
|||
|
gondoltam, hogy több a lány talán nem is ő még nem fogadott el nemhogy nem tudta eddig 2 Nővérek .. onist, hogy nem vagyok biztos benne, mit kell írni, és mi a baj
Én nem is a végén a nap whos döntés ez .. My Girlfriends nem az enyém vagy bárki els vagyok éppen egy barátjával csinál, amit tudok, hogy segítsen neki. Ily módon, ha owt hiba az nem az én hibám ![]() nyilvánvalóan a törvény már megváltoztatta 18-16! így lesz, hogy vizsgálja meg, hogy ha az igaz, hogy le kell simple.one telefonhívás. de megint lehet, hogy nem ő még nem fogadtak el. és ha igen, ő deviantly nem fog semmilyen eddig 2 nõvérek. A keresések eredményei ringning több hónapot vesz fel talán, hogy ellenőrizze az egyes ![]() Köszönjük a segítséget, és eddig is ellenőrizni fogja a törvény a céget
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Még ... ellenőriz friendsreunited .... ha nem váltott iskolát, ő is van regisztrálva.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ez talán segít, Legyen óvatos, ha Ön szeretné, hogy az emberek elégedettek a hosszú kapcsolat elveszett, akkor még a futófelület alaposan győződjön meg róla, hogy nem megy a rossz irányba.
"Hé én vagyok a testvérek barátja! By the way meg elfogadni! Nem megy le nagy, ez egy extrém tudom, de .. csak játszani Biztonságos Én utálom, hogy egy nagyobb katasztrófa történet a hír után Szeretnék adni neked egy linket, hogy segítsen
|
|
|||
|
|||
|
|