![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מנסה למצוא מישהו עבור חברה שלי. אחותה. יש להפריד שנים. עקב אימוץ. יש לי את השם המלא האחיות. תאריך לידה אך ללא ספק אין כתובת. אחותה היא 16 אז עכשיו אתה .. אום מה ביותר 16 שנה olds לעשות ברשת? להפוך את הקללה של פרופילים כך בבוקר במרכז חיפוש bebo / MySpace וכן הלאה הרבה אני לא ירו, ויש גם thousends של מאות (ייתכן's) על כך מקרה של לחיצה על כל פרופיל ובדיקת פרופיל מידע, התמונות ועודהאם מישהו יכול כאן rekomend כל אתרי אינטרנט אחרים אני יכול לנסות, לחפש? רק לשים את השם המלא ב-google.com פנתה למעלה דפים ודפים תגובות על אתרי אינטרנט אחרים, וכן הלאהאנו מבקשים את צביעות abopted הסוכנות צור כפי שאומצה cuple רצה אין קשר בכלל (חלק מכם עלולים לחשוב מה עושים זה לא בסדר בתור cupe dont רוצה ליצור קשר אבל כל אזור girfriend רוצה קצת מידע על זה כמו שני לראות pic שלה ו הלאה. לדעתנו, יש לה אחות bin לא אמר שיש לה אחות ולכן אין קשר את help.they יש להפריד בגיל 2 אנחנו לא עושים כאשר אחותה צפיות 18 היא תהיה אמר אבל אין לך מה הן חברות כמו unpatiend ... ![]() בכל מקרה כל עזרה ממך teck ראשי יהיה אח תודה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook .......................
| |||
| |||
|
__________________ |
|
| |||
| |||
| בערך כל העולם נמצא שם, יש גם אנשים פרופילים על חיות מחמד. הוסף את כולם עם אותה שם, אז קח במגע איתם. אם זה לא יצליח להפעיל את הקבוצה, היא בעצם קבוצה של joinable דף שבו אתה יכול לקבל פרטים על מה שאתם עושים. שלח את זה לחברים שלך והם אז לעבור את זה והיא פורשת, אולי אם האדם הזה הוא לא על פנסיון מלא אז אחד החברים שלהם, בסופו של דבר יהיה לראות את הקבוצה להעביר את המידע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, Facebook, MySpace או bebo יהיה להתחיל שלי אם shes 16 shes חייבים להיות על אחד מהם
|
| |||
| |||
| לחשוב על משהו; האם חשבת על זה עשויה להיות השפעה על חיי האחיות? אני מתכוון היא כנראה שמח שהיא מאמינה במה היא בדרך כלל בחיים, צור יכול לגרום הרבה בעיות, מעוצבנת ואת הבלבול של ילדה. אולי החוק הוא 18 מסיבה. |
|
| |||
| |||
| לחשוב על זה יותר היא אולי אפילו לא לא היא גם אימצה תן לא לבד בידיעה שיש לה 2 אחיות .. כדי להיות onist AM לא בטוח מה לכתוב ועל מה לא בסדר כל מה שאני לא היא בסופו של יום ההחלטה היא whos את זה .. חברות שלי לא שלי או מישהו els AM רק להיות חבר עושה מה שאני יכול לעזור לה. ככה owt אם את לא הולכת טועה באשמתי ![]() ככל הנראה, את החוק יש כעת שונה מ 18 ל 16! אז אנחנו הולכים לבדוק את זה אם זה נכון צריך להיות מאוד simple.one טלפוני. אבל שוב, היא אולי אפילו לא היא לא אימצה. ואם כך, היא לא הולכת deviantly לא יש לה 2 אחיות. את החיפושים הם ringning יותר את התוצאות כנראה לקחת חודשים כדי לבדוק כל אחד ![]() תודה על העזרה עד כה וכן לבדוק את החוק עם החברה
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן ... לבדוק friendsreunited .... אם היא שינתה בתי ספר, היא עשויה גם נרשמו.
| |||
| |||
| זה עשוי לעזור לך, להיות זהיר בכל זאת, אתה רוצה לעשות את זה עם אנשים שמחים אבידה יחסים ארוכה, תצטרך לדרוך בזהירות כדי לוודא שהוא לא הולך בדרך הלא נכונה. "היי, אני החבר שלך האחיות! אגב אימצה שלך!" האם לא לרדת נהדר, זוהי קיצוניים אני יודע, אבל .. פשוט לשחק את זה בטוח הייתי שונא לראות אסון גדול סיפור על חדשות לאחר הייתי נתנו לך קישור לעזרה
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Internet Explorer - ל-Windows אין אפשרות למצוא את "(null)" | metalface | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | -28 במאי 2009 22:02 |
| האם יש דרך לדעת בת כמה היא א HDD? | thingie2 | כוננים & נשלפת | 36 | 3rd May 2008 04:03 |
| עזרו לי למצוא משחק | Elijah | PC & קונסולת משחקים | 8 | -28 פברואר 2008 07:41 |
| משהו שאני עדיין לא לגלות | kodak | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 9th ינואר 2008 10:41 |
| מישהו יודע איפה למצוא ... | merton123 | רישות, מודמים & VoIP | 10 | ה -5 בחודש יולי 2007 05:50 |
| שרשרת כלים | |
| |