![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandžiau rasti ką nors savo draugei. Jos sesuo. jie gavo atskirti metų. dėl priėmimo. Turiu savo seserų ir pavardę. gimimo data, bet ne akivaizdžiai adresą. jos sesuo yra 16 metu, kad aš tau .. Umm kas labiausiai 16 metų gali daryti internete? padaryti profiliai prakeikimas, kad esu iš paieškos Bebo / MySpace "ir tt vidurį Gerokai i ne ir ten yra šimtai, net thousends ir (gali būti's), todėl jos paspaudę kiekvieno profilio ir tikrinimo profilis info, nuotraukų ir tt atvejuCan anyone on here rekomend kitas tinklapis galėčiau pabandyti, paiešką? tik pradėti savo pilną vardą google.com atlašus puslapius ir puslapių komentarai apie kitas svetaines ir ttMes negalime prašyti abopted agentūros susisiekti su priimtas cuple norėjo jokio kontakto ne visi (kai kurie iš jūsų gali pagalvoti, ką darau, yra klaidingas, kaip Cupe dont wanna susisiekti, bet visi mano girfriend nori, tai kai tarsi du pic pamatyti informaciją apie ją ir pan. Mes manome, kad jos sesuo nebuvo bin sakė ji sesuo taigi jokio kontakto help.they gavo atskirtos nuo 2 metų amžiaus mes ne, kai jos sesuo Hits 18 ji bus pasakyta, bet tu ne ką merginos yra tarsi ... unpatiend ![]() bet vistiek iš tavęs Pagalba Teck vadovams bus grotelės ačiū
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook .......................
| |||
| |||
|
__________________ |
|
| |||
| |||
| Beveik visi pasaulyje yra ten, žmonės net profiliai jų augintiniai. Pridėti kiekvienas su savo pavadinimu, tada susisiekti su jais. Jei tai nepavyksta paleisti grupė, grupė yra iš esmės joinable puslapis, kur Jūs galite turėti išsamią informaciją apie tai, ką darai. Siųsti draugams ir jie tada žmonėms jo duoti ir pastos, gal, jei šis asmuo nėra FB Tada vienas iš jų draugų ilgainiui pamatyti grupės ir perduoti informaciją. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye, Facebook, Bebo "ar" MySpace "bus mano pradžia jei shes 16 shes privalo būti viena iš jų
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Ką manote apie; Ar galvojote apie kokį poveikį tai galėtų turėti seserų gyvenime? Aš tai ji tikriausiai patinka tai, ką ji mano, kad yra normalus gyvenimas, kreipkitės gali sukelti problemų daug, nusiminusi ir sumaištį jauna mergina. Gal įstatymas yra 18 priežastį. |
|
| |||
| |||
| galvoti apie tai daugiau ji gali net ne ji yra dar priėmė nekalbant nežino, ji turi 2 seseris .. būti onist nesu tikras, kas rašo ir kas ne Viskas, ką aš ne tai ne dienos who sprendimo pabaigoje jis .. Mano draugei ne mano ar kam Els esu tiesiog būti draugu, daryti tai, ką aš galiu jai padėti. Tokiu būdu, jei owt nieko blogo jos ne mano kaltė ![]() matyt teisė jau pasikeitė 18-16! taigi mes planuojame ištirti, kad, jei jo tiesa jis turėtų būti labai simple.one telefonu. bet dar ji gali net ne ji yra priimta. ir jei taip ji deviantly nesiruošia ne ji turi 2 seseris. paieškos ringning daugiau rezultatų viršų gali trukti mėnesius patikrinti kiekvieną ![]() Thanks for your help iki šiol ir bus patikrinti teisę su kompanija
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip ... tikrinti friendsreunited .... jei ji pasikeitė mokyklos, ji gali būti įregistruotas.
| |||
| |||
| Tai gali jums padėti, Būkite atsargūs, jei jūs norite, kad žmonės mielai su šiuo seniai prarastą ryšį, jums reikės protektoriaus atidžiai patikrinkite, ar jis neviršija neteisingą kelią. "Ei, aš tavo sesers draugu! Beje jūsų priimtas! Ar ne nueiti didelis, tai ekstremalių aš žinau, bet .. tiesiog žaisti saugu I'd hate pamatyti nelaimės istoriją apie naujienos po Norėčiau pateikti jums nuorodą Pagalba
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Internet Explorer" klaida - Windows Cannot Find "(null)" | metalface | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Gegužė 28, 2009 22:02 |
| Ar yra koks nors būdas sužinoti, kaip senas HDD yra? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3 gegužė 2008 04:03 |
| Padėkite man rasti žaidimą | Elijas | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 28 vasaris 2008 07:41 |
| Turiu dar ką nors sužinoti | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9 sausis 2008 10:41 |
| Ar kas nors žino kur rasti ... | merton123 | Networking, Modems & VoIP | 10 | 5 liepa 2007 05:50 |
| Temos įrankiai | |
| |