![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încerc să găsesc pe cineva pentru prietena mea. Sora ei. le-am despărtit de ani în urmă. ca urmare a adoptării. Am surorile ei numele complet. data naşterii, dar, evident, nici o adresă. Sora ei este de 16 mii acum, aşa că am .. Umm ce se mai fac 16 de ani de pe net? face profile de blestem aşa sunt în mijlocul căutarea bebo / MySpace şi aşa mai departe aşa ceva şi nu există şi chiar sute de thousends (poate fi scris), astfel încât sa-un caz de clic pe fiecare profil şi verificarea profil info, poze şi aşa mai departepoate cineva pe aici rekomend orice alte site-uri web aş putea încerca, căutare? doar punerea ei în numele complet google.com s-pagini şi pagini comentarii pe alte site-uri web şi aşa mai departeam cant solicita abopted agenţia de contact pentru ca a adoptat cuple a vrut nici un contact de la toate (unele s-ar putea să cred că ceea ce fac este gresit ca cupe dont dori de contact, dar toate mi se vrea girfriend unele info dori două vedea un pic de ea şi aşa mai departe. suntem de părere că sora ei nu a bin-a spus ea are o sora, în consecinţă, nici un contact help.they-am despărtit de la vârsta de 2 nu ne facem când sora ei hit-uri 18 ea va fi, dar pe care nu le-a spus ceea ce sunt ca prietene ... unpatiend ![]() oricum nici un ajutor de la tine teck capurilor ar fi hârşâi mersi
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook .......................
| |||
| |||
|
__________________ |
|
| |||
| |||
| Destul de mult toata lumea din lume este pe acolo, oamenii chiar au profiluri pentru animale de companie. Adăugaţi toţi cu numele ei, apoi intra in contact cu ei. În cazul în care nu începe un grup, un grup este, în principiu, o joinable pagină unde puteţi avea detalii cu privire la ceea ce faci. Trimite-l la prieteni şi apoi le-l daţi şi ea se extinde, poate, dacă această persoană nu este FB apoi pe unul din prietenii lor, eventual, se va vedea grup şi treci pe info. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, Facebook, MySpace bebo sau ar fi mea începe dacă shes 16 shes obligaţia de a fi una din ele
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Ceva să se gândească la; Te-ai gândit la acest lucru ar putea avea impact asupra vieţii surori? Vreau să spun că este, probabil, mulţumiţi de ceea ce ea consideră că este o viaţă normală, de contact ar putea provoca o mulţime de probleme, supărat şi confuzie pentru o tanara fata. Poate că de lege este de 18 pentru un motiv. |
|
| |||
| |||
| gândesc la el mai mult s-ar putea chiar nu este nici ea chiar a adoptat nu ştiu să nu mai vorbim de ea are 2 surori .. pentru a fi onist nu sunt sigur ce se scrie şi de ce e în neregulă toate i nu este de la sfârşitul zilei whos decizie este .. prietenele mele nu a mea sau oricine ELS sunt doar un prieten ce pot face pentru a ajuta la ea. acest fel, dacă owt nu merge bine sa nu vina mea ![]() Aparent, legea a fost schimbat acum 18 - 16! deci ne vom privi în său adevărat că, dacă ar trebui să fie foarte simple.one telefon. dar din nou, s-ar putea chiar nici ea nu este adoptat. şi dacă da, ea nu va deviantly ea nu are 2 surori. de căutări sunt ringning mai multe rezultate, probabil, să ia până luni pentru a verifica fiecare ![]() Mulţumesc pentru ajutor până în prezent şi va verifica legea cu compania
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, ... verifica friendsreunited .... dacă ea s-a schimbat şcoli, ea ar putea foarte bine s-au înscris.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acest lucru ar putea ajuta cu ceva, să aveţi grijă totuşi, doriţi să-l face pe oameni fericiţi cu această relaţie pierdut mult timp, veţi avea de a călca cu atenţie pentru a vă asigura că nu merge în mod greşit. "Hei Sunt surorile tale prieten! Prin modul în care a adoptat-vă!" Nu va pleca în mare, este una extrem stiu, dar .. doar juca in siguranta Aş urăsc să văd un dezastru major poveste la ştiri după Aş dat un link pentru a ajuta la
|
| |||
| |||
| |