![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúšam sa nájsť niekoho pre svoju priateľku. Jej sestra. Dostali separovaného rokmi. v dôsledku prijatia. Mám ju sestry celé meno. dátum narodenia, ale samozrejme žiadnu adresu. jej sestra je 16 teraz tak aj ty .. Ehm, čo je najviac 16 rokov sa na sieti? aby profily prokletí tak som uprostred vyhľadávanie bebo / myspace a tak ďalej dlhý záber aj nie, a je dokonca thousends zo stoviek (môže to byť), aby jeho prípad kliknutím každého profilu a kontrola profil info, fotky a tak ďalejmôže niekto na tu rekomend akékoľvek iné stránky by som mohol skúsiť, vyhľadávanie? Len uvedenie svojho mena v plnej google.com obrátil hore stránky a stránky komentáre na iných webových stránkach a tak ďalejsme prevýšenia požiadať abopted agentúry pre styk ako prijaté cuple chcel žiadny kontakt vôbec (niektorí z vás mohli myslieť, čo robím, je zlé, ako sa Cupe dont chcete kontaktovať, ale všetky moje girfriend Chce je niektorá info ako dva vidieť pic z nej a tak ďalej. si myslíme, že jej sestra nemá bin povedal, že má sestru teda žiadny kontakt help.they dostal oddelené vo veku 2 my nie, keď jej sestra hity 18 bude povedané, ale nie to, čo dievčatá sú ako ... unpatiend ![]() rovnako pomoc od vás Teck hlavice by nosnému vďaka
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook .......................
| |||
| |||
|
__________________ |
|
| |||
| |||
| Skoro všetci na svete je tam, že ľudia majú také profily pre ich miláčikov. Pridať každý so svojim menom, potom dostať do kontaktu s nimi. V prípade, že zlyhá start skupina, skupina sa v podstate o joinable stránku, kde môžete mať podrobné údaje o tom, čo robíte. Pošlite ju svojim priateľom a potom ju preniesť na a nátierky, možná, pokiaľ táto osoba nie je na FB potom jeden z jeho priateľov nakoniec pozrite sa na skupinu a potom info. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, Facebook, MySpace alebo bebo by môj začiatok ak shes 16 shes viaže sa na jeden z nich
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Niečo myslieť; Už ste uvažovali o vplyv to môže mať na život sestry? Já myslím, že je asi rád, v čo verí, je normálny život, kontakt môže spôsobiť veľa problémov, naštvaná a zmätok pre mladú dievča. Možno, že zákon je 18 z nejakého dôvodu. |
|
| |||
| |||
| premýšľať o tom, že viac nemusí ešte nie, že je dokonca prijala natož nevedia, že má 2 sestry .. sa onist nejsem jistý, co je písať a čo je zlé nie všetky je aj na konci dňa, ktorej rozhodnutie je .. moja priateľka nie je moje, ani nikomu els som len, že sa jedná o chlapca, čo môžem pomáhať jej. Tak ak owt pokazí jej nie je moja vina ![]() zrejme právom, sa teraz zmenila z 18 na 16! tak sme sa pozrieť do jeho pravda, že ak by mal byť veľmi simple.one telefón. ale zase si nemusí ani ne, že je prijatý. a ak áno, ona deviantly nebude žiadny ona má 2 sestry. vyhľadávania sú ringning viac výsledkov sa pravdepodobne trvať mesiace kontrolovať každú z nich ![]() vďaka za vašu pomoc, ak sa bude kontrolovať a spravodlivosti s firmou
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež ... kontrola friendsreunited .... v prípade, že sa zmenila škôl, že môže mať registrované.
| |||
| |||
| To by mohlo pomoct, byť opatrní, keď budete chcieť, aby ľudia radi s touto dlho stratených vzťah, musíte našlapovat opatrne, aby sa ubezpečil, že nemá ísť o zlou cestou. "Ahoj jsem vaše sestry priateľ! Mimochodem vaše prijatý!" Teoreticky by nemalo ísť nadol skvelé, je to extrémne já vím, ale .. prostě hrať to bezpečné bych nerad vidieť veľké katastrofy príbeh o novinky po bych vám odkaz na pomoc
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer Error - Windows nemôže nájsť "(NULL)" | metalface | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 28. mája 2009 22:02 |
| Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. mája 2008 04:03 |
| Pomôžte mi nájsť hru | Eliáš | PC a herné konzoly | 8 | 28. februára 2008 07:41 |
| Niečo som ešte zistiť | Kodak | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 9. januára 2008 10:41 |
| Vie niekto, kde to nájsť ... | merton123 | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 5. júl 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |