![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| намагаюся знайти кого-небудь за моєю подругою. Її сестра. вони отримали відокремлена років тому. у зв'язку з прийняттям. Я її сестрами повне ім'я. дата народження, але очевидно, що немає адреси. її сестра 16 тому тепер у мене ти .. Умм, що більше всього 16-річні роблять в інтернеті? Зробити профілі прокляття таким перебуваю в середині пошуку Bebo / MySpace і т. д. довго я не вистрілив, і є навіть сотні thousends системи (може бути's) тому його при кожному натисканні профілю та перевірка інформації профілю, фотографії і т. д.Чи можна тут rekomend будь-які інші сайти я можу спробувати, пошук? просто поклавши її повне найменування на google.com повернув вгору сторінки та сторінки коментарів на інших сайтах і так даліми не можемо просити abopted Агентство Контакт як прийнято cuple хотіла жодних контактів на всіх (деякі з вас можуть подумати, що роблю не так як Cupe не хочете контакт, але всі мої girfriend хоче деяка інформація, як два ПІК побачити її і так далі. Ми вважаємо, що її сестра не бен сказали, що вона є сестра, отже, жодних контактів help.they отримали розділених у віці 2 Ми не коли сестра переглядів 18 вона буде, але ви сказали, що немає, як подружки ... unpatiend ![]() в будь-якому випадку будь-яка допомога від вас Тек керівники будуть грати завдяки
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЖЖ .......................
| |||
| |||
|
__________________ |
|
| |||
| |||
| Досить багато що кожна людина в світі зараз знаходиться там, люди навіть профілі для своїх вихованців. Додати кожен зі своїм ім'ям, а потім увійти в контакт з ними. Якщо це не вдається почати групи, групи в основному об'єднуються сторінку, де можна отримати докладну інформацію про те, що ви робите. Відправ його своїм друзям, і вони потім передати його і він поширюється, може бути, якщо ця особа не перебуває на ФБ то одним зі своїх друзів зрештою побачити групу і передавати інформацію. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, Facebook, Bebo і MySpace буде мій початок якщо Shes 16 Shes зобов'язаний перебувати на одній з них
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Про що подумати; Чи замислювалися Ви про вплив це може зробити на життя сестри? Я маю на увазі, ймовірно, вона щаслива, що вона вважає нормального життя, контакт може викликати безліч питань, засмутився і плутанини для молодої дівчини. Може бути, прав становить 18 років для розуму. |
|
| |||
| |||
| думав про неї більше вона не могла навіть не вона навіть ухвалила нехай сама по собі не знаючи, що вона має 2 сестри .. бути onist НЕ впевнений, що писати, а що ні Все, що я не знаходиться в кінці цього рішення Whos день це .. моя подруга не моє або кого-ELS ранку бути просто другом робити те, що я можу їй допомогти. Таким чином, якщо owt йде не так його не з моєї вини ![]() мабуть закону змінилося зараз від 18 до 16! Отже, ми збираємося зайнятися цим, якщо її так, то нехай це буде дуже simple.one телефону. але знову ж таки вона не може навіть не приймається вона. і якщо так, вона deviantly не збираюся не вона має 2 сестер. пошуки ringning більше результатів можливо, займе до місяця, щоб перевірити кожне з ![]() Дякуємо за вашу допомогу до цих пір, і буде перевіряти права з компанією
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того ... перевіряти friendsreunited .... якщо вона змінилася школи, може бути, вона зареєстрована.
| |||
| |||
| Це може допомогти вам, Будьте обережні, ви хочете зробити людей щасливими з цим давно втратили відносини, вам доведеться діяти обережно, щоб переконатися, що вона не піде по неправильному шляху. "Ей я твій одного сестрами! До речі ваш прийнята!" Чи не увійде більше, це крайня я знаю, але .. просто не ризикуйте Я б дуже не хотілося, щоб побачити основні історія катастрофа на новини після того як я дав вам посилання, щоб допомогти
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Помилка в Internet Explorer - Windows не вдалося знайти "(NULL)" | metalface | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 28 травня 2009 22:02 |
| Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск? | thingie2 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 36 | 3 травня 2008 04:03 |
| Допоможіть знайти гру | Ілля | PC & консоль Gaming | 8 | 28 лютого 2008 07:41 |
| Те, що я до сих пір не впізнати | Kodak | Генеральний обладнання чат | 5 | 9 січня 2008 10:41 |
| Хто-небудь знає де знайти ... | merton123 | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 5 липня 2007 05:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |