![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, просто любопитни за това колко сме всички прекарват деня, в нашите компютри, аз сам използвани да прекарват всеки момент събуждането на мината, ID кажа добра 12 часа на ден 16, ако намери нещо интересно, но аз съм вече установени до 10 минути може би 15, ако имам абсолютно нищо друго да направя несвързани с моя COMP, аз никога не мислех ID кажа това, но Ive отглеждат много отегчен и уморен от компютри като цяло, включително конзоли, за колко време ще прекарат един ден на вашия компютър ? и искам да кажа, защото ти искаш, не защото му част от работата си. |
|
| |||
| |||
| Щеше да се каже, част от работата ще означава 9 часа. Но у дома си около 1 или 2 часа с постоянна дейност, все пак аз правя гледам CSI на моя лаптоп, когато сте в леглото, така че добавете около 2 часа върху които след това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм, ами в почивните дни, поне 12 часа вероятно обаче през делничните дни (поради колеж) вероятно около 5/6 часа средно.
| |||
| |||
| Нейната странно, но аз чувствам, сякаш ми пристрастяването към COMP е откраднат по-голямата част от моите Тийнейджъри |
|
| |||
| |||
| Аз прекарват около 2-3 часа на ден. Понякога повече, понякога по-малко. Аз също се използва за прекарват около два пъти, че на Xbox. но сега съм уморен от своя постоянен замразяване и мръсни диск грешки. ненадеждни боклук, че е. |
|
| |||
| |||
| Бих казал, 5 часа на ден за мен, както аз работя 9 часа на ден и след това трябва да спя някой път. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предполагам, че го използват около 2 часа на ден през седмицата и за около 2-3 часа в W / край сега, Айв има всички мои стари игра конзоли определени от таванско помещение и ретро игри без край с моите m8s
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Бих казал, от 5 до 6 часа през уикендите и 2 или 3 часа през делничните дни. Аз съм обикновено инсталиране на програма или игра на игра др |
|
| |||
| |||
| Im обратно до около 3 часа на ден от 15 минути. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 или 8 часа на ден по време на работа, а след това два часа през нощта ...