![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Jsem jen zvědavý, jak daleko jsme všichni tráví den na našich počítačů, i já sám používá trávit každý okamžik probuzení na dole id říct dobrý 12 hodin denně 16, pokud jsem našel něco zajímavého, ale já jsem teď dolů do 10 minut, možná i 15, pokud nemají absolutně nic jiného dělat nesouvisí s mou comp, nikdy jsem id říkám, ale Ive pěstuje velmi nudí a nebaví počítače obecně, včetně konzol, tak jak dlouho se vám strávit den na vašem počítači ? a to myslím, protože chceš, ne proto, že jeho součástí vaší práce. |
|
| |||
| |||
| Šlo říct, že část práce by znamenalo, 9 hodin. Ale doma asi 1 nebo 2 hodiny s konstantní aktivita, nicméně i to dívat CSI na mém notebooku, kdy je v posteli, tak se přidá asi 2 hodiny, na které potom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, tak o víkendech, atleast asi 12 hodin, ale v pracovní dny (kvůli college) pravděpodobně o průměru 5-6 hodin.
| |||
| |||
| Její divné, ale i pocit, jako kdyby moje závislost na comp byl odcizen většina mých teens |
|
| |||
| |||
| i strávit asi 2 - 3 hodiny denně. někdy víc, někdy méně. i používá také strávit asi dvakrát větší než na Xboxu. ale teď jsem unavená ze svých stálých zmrazení a špinavého disku chyby. nespolehlivý kus svinstvo, že je. |
|
| |||
| |||
| Řekl bych, 5 hodin denně pro mě pracovat 9 hodin denně, a pak musel spát někdy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že jsem ho používat asi 2 hodiny za den v průběhu týdne a po dobu asi 2-3 hodin při w / konec hned IVE, že máš všechny mé staré herní konzole se z podkroví a mají retro her w / konec s mým m8s
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Řekl bych, 5 - 6 hodin, o víkendech a 2 nebo 3 hodiny ve všední dny. Já jsem obvykle instalujete program nebo hrát hry apod. |
|
| |||
| |||
| im zpět až kolem 3 hodiny denně, od 15. minuty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 nebo 8 hodin denně v práci, pak pár hodin večer ...
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Použití programů na počítači v síti z hlavního počítače | hotchef23 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 31. května 2008 14:25 |
| Thread Nástroje | |
| |