![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, απλά περίεργος για το πώς περνούν πολύ όλοι την ημέρα στους υπολογιστές μας, εγώ ο ίδιος που χρησιμοποιείται για να περάσουν κάθε στιγμή για την αφύπνιση των ναρκών, id πω μια καλή 12 ώρες την ημέρα 16 όταν βρήκα κάτι ενδιαφέρον, αλλά είμαι τώρα προβλέπεται σε 10 ίσως 15 λεπτά, αν έχω απολύτως τίποτε άλλο δεν έχει να κάνει σχέση με comp μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να πω το id αλλά IVe καλλιεργούνται πολύ κουρασμένος και βαριέται των υπολογιστών γενικότερα συμπεριλαμβανομένων κονσόλες, οπότε πόσο χρόνο σας περνούν την ημέρα στον υπολογιστή σας ; και εννοώ επειδή θέλετε να, επειδή δεν την πλευρά του τη δουλειά σας. |
|
| |||
| |||
| Θα έλεγα, μέρος της εργασίας θα σήμαινε 9 ώρες. Αλλά στο σπίτι περίπου 1 ή 2 ώρες με συνεχή δραστηριότητα, ωστόσο, να κάνω CSI ρολόι για φορητό υπολογιστή μου, όταν το κρεβάτι, ώστε να προσθέσετε περίπου 2 ώρες σε ότι τότε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ, και τα Σαββατοκύριακα, atleast 12 ώρες κατά πάσα πιθανότητα, όμως καθημερινά (λόγω κολέγιο) πιθανώς περίπου 5-6 ώρες μέσο όρο.
| |||
| |||
| Το περίεργο, αλλά νιώθω σαν να μου εθισμός στο comp έχει κλαπεί περισσότερα από μου teens |
|
| |||
| |||
| i δαπανά περίπου 2-3 ώρες την ημέρα. μερικές φορές περισσότερο, άλλοτε λιγότερο. Επίσης, χρησιμοποιούνται για να δαπανούν περίπου το διπλάσιο για την κονσόλα Xbox. αλλά τώρα είμαι κουρασμένος από τη συνεχή δέσμευση και βρώμικο δίσκο λάθη. αναξιόπιστα κομμάτι ότι είναι χάλια. |
|
| |||
| |||
| Θα έλεγα 5 ώρες την ημέρα για μένα, όπως Δουλεύω 9 ώρες την ημέρα και, στη συνέχεια, πρέπει να κοιμηθεί λίγο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλλον το χρησιμοποιούν περίπου 2 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και για περίπου 2-3 ώρες σε w / IVE τέλος τώρα που έχεις όλες μου τις παλιές κονσόλες παιχνιδιών προβλέπεται από το πατάρι και έχοντας ρετρό παιχνίδια w / τέλος μου με m8s
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Θα έλεγα 5 έως 6 ώρες και τα Σαββατοκύριακα 2 ή 3 ώρες για τις καθημερινές. Είμαι συνήθως εγκαθιστώντας ένα πρόγραμμα ή παίζοντας ένα παιχνίδι κλπ. |
|
| |||
| |||
| im πίσω μέχρι περίπου 3 ώρες την ημέρα από 15 λεπτά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 ή 8 ώρες την ημέρα κατά την εργασία, τότε σε μερικές ώρες το βράδυ ...
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες | hotchef23 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 31 Μαΐου 2008 14:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |