![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svi, baš kao i znatiželjan koliko smo svi provedete dan na našim računalima, ja se provesti svaki trenutak buđenja na moj, reci id dobar 12 sata na dan 16, ako sam nešto zanimljivo, ali ja sam sad dole do 10 minuta, možda 15, ako sam apsolutno ništa drugo za napraviti na moj comp nepovezanih, nikada nisam mislio id govorim ali Ive narasla jako dosadno i umorna od računala u cjelini, uključujući konzolama, pa koliko sati možemo provesti dan na vašem računalu ? i ja mislim zato što želim, a ne zbog svojih dio vašeg posla. |
|
| |||
| |||
| Će reći, dio posla bi značilo 9 sati. Ali kod kuće oko 1 ili 2 sata uz stalnu aktivnost, no i to watch CSI na moj laptop kad u krevetu, pa dodati oko 2 sata na to onda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, dobro vikendom, atleast 12 sati vjerojatno, međutim danima (zbog koledž) vjerojatno oko 5-6 sata prosjeka.
| |||
| |||
| Njezina wierd ali osjećam kao da moj addiction na comp je ukraden većina mojih teens |
|
| |||
| |||
| i potrošiti oko 2-3 sata dnevno. ponekad više, ponekad manje. Također sam se troše oko dva puta da se na Xbox. ali sad sam umorna od njegova stalna zamrzavanje i prljavih disk pogreške. nepouzdana komad da je sranje. |
|
| |||
| |||
| Rekao bih 5 sati na dan za mene kao što ja radim 9 sati na dan, a zatim su na neko vrijeme spavanja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valjda sam ga koristiti oko 2 sata dnevno u toku tjedan dana, a za oko 2-3 sata na w / end sada da ive je dobio sve moje stare igre konzole s potkrovlju i ima retro igre w / kraj s mojim m8s
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Rekao bih 5 do 6 sati, vikendom i 2 ili 3 sata danima. Ja sam obično instalirate program ili igrajući igre, itd. |
|
| |||
| |||
| IM natrag do oko 3 sata svaki dan od 15-ak minuta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 ili 8 sati dnevno na poslu, onda par sati na večer ...