![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, csak kíváncsi, hogy mennyit költenek mindannyian egy nap a mi számítógépek, én magam is használni tölteni minden pillanatot az enyémet, id mondjuk jó 12 órán át 16 ha én találtam valami érdekeset, de most le 10 perc 15 talán ha már semmi mást nem kapcsolódik az én kötelező, sosem gondoltam id mondom ezt, de Ive növekedett nagyon unatkozott és fáradt számítógépek általában beleértve konzolokat, így mennyi ideje van eltölteni egy napot a számítógépen ? és én értem, mert azt akarjuk, hogy, nem azért, mert annak egy részét a munka. |
|
| |||
| |||
| Azt akartam mondani, részben a munkahely azt jelentené, 9 óra. De otthon kb 1 vagy 2 órás folyamatos tevékenység, de én watch CSI on my laptop, ha az ágyban, hogy adjunk hozzá 2 órán át, hogy akkor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, és hétvégenként atleast 12 óra valószínűleg azonban hétköznapokon (a kollégium) Körülbelül 5-6 órás átlag.
| |||
| |||
| A furcsa, de úgy érzem, mintha én addiction a kötelező a lopott legtöbb my teens |
|
| |||
| |||
| i költ 2-3hours naponta. néha több, néha kevesebb. Én is használják eltölteni kétszer, hogy az Xbox. de most fáradt vagyok az állandó fagyasztás és koszos lemezt hibákat. megbízhatatlan darab szar, hogy van ez. |
|
| |||
| |||
| Én azt mondanám, 5 órát naponta, mint 9 órát dolgozom egy nap, majd még alszom egyet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem használni körülbelül 2 óra / nap alatt hét és mintegy 2-3 órán át w / vége, most, hogy ive got minden régi játék konzolokat le a padláson, és retro játékok w / vége az én m8s
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Én azt mondanám, 5-6 óra hétvégén és 2 vagy 3 óra hétköznapokon. Én általában a program telepítésére vagy játszani a játékot, stb |
|
| |||
| |||
| im back up körülbelül 3 órán át a 15 percet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 vagy 8 órás munka, aztán pár órával az este ...