![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, פשוט סקרן בקשר כמה אנחנו מבלים כל יום על המחשבים שלנו, אני בעצמי נהג לבלות כל רגע על הקצה שלי, מזהה אומרים טובה 12 שעות ביממה 16 אם אני מצאתי משהו מעניין, אבל אני עכשיו למטה 10 עד 15 דקות אולי אם יש לי דבר אחר לחלוטין לעשות קשור comp שלי, אני מעולם לא חשבתי להגיד את זה אבל מזהה Ive גדלה מאוד משועמם או עייף מחשבים בכלל כולל consoles, אז כמה זמן אתה מבלה ביום במחשב ? ואני אומר, כי אתה רוצה, לא כי את חלקו של העבודה שלך. |
|
| |||
| |||
| הולך להגיד, חלק העבודה היה אומר 9 שעות. אבל בבית לגבי 1 או 2 קבוע עם שעות הפעילות, אולם אני רוצה לצפות ב CSI כאשר הנייד שלי במיטה, כדי להוסיף עוד על 2 שעות על גבי זה כך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הממ, גם בסופי שבוע בבית, atleast 12 שעות, כנראה, אולם בימי חול (בגלל College) כנראה בערך 5-6 שעות בממוצע.
| |||
| |||
| שלה מוזר אבל אני מרגיש כאילו שלי addiction ל comp גנוב יש רוב הילדים שלי |
|
| |||
| |||
| אני מבלה בערך 2-3hours יום. לפעמים יותר, לפעמים פחות. אני גם בעבר להשקיע בערך פעמיים כי על Xbox. אבל עכשיו אני עייף מתמיד של הקפאה ו מלוכלך שגיאות בדיסק. אכזב חתיכת שזה שטויות. |
|
| |||
| |||
| הייתי אומר 5 שעות ביום בשבילי כמו שאני עובד 9 שעות ביום ולאחר מכן צריך לישון מתישהו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מניח שאני משתמש בו בערך 2 שעות ביום במהלך שבוע בערך 2-3 שעות ב W / סוף ive עכשיו כי יש לי את כל המשחק הישן consoles למטה מן עלית גג ו נתקל רטרו משחקים W / סוף שלי m8s
|
| |||
| |||
| הייתי אומר 5 עד 6 שעות בסופי שבוע ו 2 או 3 שעות בימי חול. אני בדרך כלל התקנת תוכנית או משחק במשחק וכו ' |
|
| |||
| |||
| IM חזרה עד כ 3 שעות ביום מ 15 דקות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 או 8 שעות ביום בעבודה, אז כמה שעות בערב ...