![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, tiesiog įdomu, kiek mes visi praleisti dieną mūsų kompiuterių, aš naudojama praleisti kas bunda momentas mano, id pasakyti geras 12 valandų per parą 16 d., jei aš rasiu kažką įdomaus, bet man dabar nustatyta iki 10 minučių, gal 15, jei aš visiškai nieko daryti, nesusijusių su mano comp, I never thought id tai pasakyti, bet Ive auginami labai nuobodu ir pavargę nuo kompiuterių apskritai įskaitant konsoles, tiek, kiek laiko jums praleisti dieną kompiuteryje ? ir i tai, nes norite ne todėl, kad jos dalį savo darbo. |
|
| |||
| |||
| Ketino pasakyti, dalis darbo reikštų, 9 val. Tačiau namie apie 1 ar 2 valandas, o pastovų aktyvumą, tačiau aš tai žiūrėti CSI mano nešiojamas, kai lovoje, tiek pridėti apie 2 valandas, kad ant tada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, ir savaitgaliais, atleast 12 valandų, tikriausiai, tačiau dienomis (dėl College) turbūt maždaug 5-6 valandos vidurkis.
| |||
| |||
| Jo keistus, bet jaučiu tarsi mano priklausomybės nuo KOMP buvo pavogtas dauguma mano paaugliams |
|
| |||
| |||
| Aš išleidžia apie 2-3 valandas per dieną. kartais daugiau, kartais mažiau. Aš taip pat naudojami praleisti maždaug du kartus, kad "Xbox". bet dabar aš pavargau nuo jo nuolatinio šaldymo ir purvinas disko klaidų. nepatikimas gabalas šūdas, kad ji yra. |
|
| |||
| |||
| Sakyčiau 5 valandas per dieną, man, kaip aš dirbu 9 valandas per dieną, ir tada jau miegoti, kartais. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau ją naudoti apie 2 valandas per dieną, per savaitę maždaug 2-3 valandas per m / pabaigos, kad dabar, Ive got all my old žaidimų konsolių sumažėjo nuo palėpės ir atsižvelgdamas retro žaidimų W / baigimo su mano m8s
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Norėčiau pvz., 5 iki 6 valandų, savaitgaliais ir 2 ar 3 valandas darbo dienomis. Aš paprastai įdiegti programą ar žaidimą žaisti ir tt |
|
| |||
| |||
| Im Back iki maždaug 3 valandas per dieną, nuo 15 min. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 ar 8 valandų darbo dieną, tada kelias valandas vakare ...
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudodami programas kompiuterio tinklo iš pagrindinių kompiuterio | hotchef23 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 31, 2008 14:25 |
| Temos įrankiai | |
| |