![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Just ziņkārīgs par to, cik daudz mēs visi pavadīt dienu uz mūsu datoriem, es pats lieto pavadīt katru nomoda brīdi par raktuves, id teikt labu 12 stundas dienā, 16 ja Es atradu kaut ko interesantu, bet es esmu tagad paredz līdz 10 minūtēm varbūt 15 ja es esmu pilnīgi neko citu darīt nav saistīti ar manu comp, es nebiju domājusi id saku bet Ive pieaudzis ļoti apnicis datoru kopumā, ieskaitot konsoļu, cik daudz laika jūs pavadīt dienu datorā ? un es domāju, jo jūs vēlaties, nevis tāpēc, ka tā ir daļa no jūsu darbu. |
|
| |||
| |||
| Gribēju teikt, daļa no darba nozīmētu 9 stundas. Bet mājās ap 1 vai 2 stundas ar nemainīgu darbību, tomēr man skatīties CSI par manu portatīvo datoru, kad gultā, lai pievieno apmēram 2 stundas uz ka tad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, arī brīvdienās, atleast 12 stundas, iespējams, tomēr darba dienās (jo koledža) varētu būt aptuveni 5-6 stundas vidējā.
| |||
| |||
| Tā dīvaini, bet man šķiet, it kā mana atkarība no comp ir nozagta lielākā daļa manu teens |
|
| |||
| |||
| i pavadīt aptuveni 2-3 stundu laikā, dienā. dažreiz vairāk, dažreiz mazāk. Es arī izmanto, lai tērē aptuveni divreiz lielāka par xbox. bet tagad es esmu noguris no tās pastāvīga iesaldēšanu un netīro diska kļūdas. ticami gabals crap ka tā ir. |
|
| |||
| |||
| Es teiktu, ka 5 stundas dienā man, kā es strādāju 9 stundas dienā un pēc tam ir aizmigt dažkārt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I guess I use it apmēram 2 stundas dienā laikā nedēļā un apmēram 2-3 stundas pie w / beigu tagad, ive got visas savas vecās spēļu konsoles leju no bēniņu un ņemot retro spēles w / beidzas ar manu m8s
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Es teiksim, 5 līdz 6 stundām brīvdienās un 2 vai 3 stundas darba dienās. Es parasti instalējot programmu vai spēlējot spēles utt |
|
| |||
| |||
| im atpakaļ līdz aptuveni 3 stundas dienā, no 15 minūtēm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 vai 8 stundas darba dienā, tad stundu pāris vakarā ...
|
| Bookmarks |