![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim prostu ciekawi, jak bardzo my wszyscy spędzają dzień na naszych komputerach, i ja używany spędzić co waking moment na kopalni, id powiedzieć dobry 12 godziny na dobę i 16, jeśli znaleziono coś ciekawego, ale ja jestem teraz w dół do 10 minut może być 15, jeśli mam absolutnie nic do niepowiązanych z moim komp, i nigdy nie myślał id to powiedzieć, ale Ive uprawianych bardzo znudzony i zmęczony komputerów w ogóle, w tym konsole, tak jak wiele czasu Pan spędzić dzień na komputerze ? i mam na myśli, ponieważ chcemy, nie dlatego, że jej część swojej pracy. |
|
| |||
| |||
| Czy zamierzasz powiedzieć, część pracy oznaczałoby 9 godzin. Ale w domu o 1 lub 2 godziny ze stałą działalność, jednak nie obejrzę CSI na moim laptopie, gdy w łóżku, więc dodać około 2 godzin, na które następnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, również w weekendy, atleast 12 godzin prawdopodobnie jednak w tygodniu (ze względu na kolegium) prawdopodobnie około 5-6 godzin średniej.
| |||
| |||
| Jej dziwne, ale czuję się tak, jakby moje uzależnienie do komp ma skradzionych większość moich teens |
|
| |||
| |||
| I spędzić około 2-3 godziny dziennie. czasami więcej, czasami mniej. i używane również spędzić około dwa razy, że na konsoli Xbox. ale teraz jestem zmęczony swoją stałą zamrażanie i brudne dysku błędów. niewiarygodne kawałkiem gówna, że jest. |
|
| |||
| |||
| Chciałbym powiedzieć, 5 godzin dziennie dla mnie jak praca 9 godzin dziennie, a następnie musiał spać sometime. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chyba go użyć około 2 godzin dziennie w tygodniu i przez około 2-3 godzin przy w / koniec ive dostał się, że wszystkie moje stare konsole do gier w dół od strychu i posiadające retro gry w / koniec z moim m8s
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Chciałbym powiedzieć, od 5 do 6 godzin w weekendy i 2 lub 3 godziny w tygodniu. Ja zwykle instalujesz program lub grać w gry itp. |
|
| |||
| |||
| im powrót do około 3 godziny dziennie od 15 minut. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 lub 8 godzin dziennie w pracy, a potem kilka godzin wieczorem ...