![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, curios ca la cat de mult am toate petrece o zi pe calculatoarele noastre, am folosit pentru a petrece fiecare waking moment pe a mea, id spun un bun 12 de ore din 16, dacă l-am găsit ceva interesant, dar eu sunt acum în jos la 10 minute, poate 15, dacă i-au absolut nimic altceva de făcut fără nici o legătură cu comp meu, n-am mai gândit id spun asta, dar Ive crescut foarte plictisit si obosit de calculatoare, în general, inclusiv console, aşa cum de mult timp, vrei sa petreci o zi de pe computer ? şi vreau să spun, pentru că doriţi să-l, nu pentru că ei o parte din munca ta. |
|
| |||
| |||
| Aveam de gând să spun, o parte din locuri de muncă ar însemna 9 ore. Dar la domiciliu de aproximativ 1 sau 2 ore, cu activitate permanentă, cu toate acestea fac ceas CSI mea de pe laptop, atunci când în pat, aşa că se adaugă aproximativ 2 ore pe care apoi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, bine, la sfârşit de săptămână, atleast 12 oră, probabil, cu toate acestea în timpul săptămânii (pentru că de colegiu), probabil, aproximativ 5-6 ore medie.
| |||
| |||
| Ei ciudat, dar mă simt ca şi cum mi dependenţă la comp a furat cea mai mare parte a mea adolescenti |
|
| |||
| |||
| i petrece aproximativ 2-3 oră pe zi. uneori mai mult, uneori mai puţin. Am folosit, de asemenea, să-şi petreacă despre faptul că de două ori pe xbox. dar acum i-am saturat de ei constant de congelare şi murdar disc erori. fiabile bucată de faptul că este o prostie. |
|
| |||
| |||
| Aş spune 5 ore pe zi pentru mine, ca am de lucru 9 ore pe zi şi apoi trebuie să dormi cândva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că am să-l utilizaţi aproximativ 2 ore pe zi în timpul săptămânii şi de aproximativ 2-3 ore de la w / sfârşitul acum că ive luat toate vechiul meu joc pe console, de la etaj de sus în jos şi având retro jocuri w / meu se termina cu m8s
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Aş spune 5 - 6 ore pe week-end-uri si 2 sau 3 ore pe zi. Sunt de obicei, a instala un program sau joc un joc, etc |
|
| |||
| |||
| im înapoi până la aproximativ 3 ore pe zi de la 15 de minute. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 sau 8 ore pe zi la locul de muncă, apoi câteva ore în seara ...
|
| Marcaje |