![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Som len zvedavý, ako ďaleko sme všetci trávia deň na našich počítačov, i já sám používa tráviť každý okamih prebudení na dole id říct dobrý 12 hodín denne 16, ak som našiel niečo zaujímavé, ale já jsem teď nadol do 10 minút, možno aj 15, ak nemajú absolútne nič iného robiť nesúvisí s mojou comp, nikdy som id říkám, ale Ive pestuje veľmi nudí a nebaví počítača vo všeobecnosti, vrátane konzol, tak ako dlho sa vám stráviť deň na vašom počítači ? a to myslím, pretože chceš, nie preto, že jeho súčasťou vašej práce. |
|
| |||
| |||
| Šlo povedať, že časť práce by znamenalo, 9 hodín. Ale doma asi 1 alebo 2 hodiny s konštantnou aktivita, však aj to dívať CSI na mojom notebooku, keď je v posteli, tak sa pridá asi 2 hodiny, na ktoré potom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, tak cez víkendy, atleast asi 12 hodín, ale v pracovné dni (kvôli college) pravdepodobne o priemere 5-6 hodín.
| |||
| |||
| Jej divné, ale aj pocit, ako keby moje závislosť na comp bol odcudzený väčšina mojich teens |
|
| |||
| |||
| i stráviť asi 2 - 3 hodiny denne. niekedy viac, niekedy menej. i používa aj stráviť asi dvakrát väčší než na konzoly Xbox. ale teraz som unavená zo svojich stálych zmrazovanie a špinavého disku chyby. nespoľahlivý kus svinstvo, že je. |
|
| |||
| |||
| Řekl bych, 5 hodín denne pre mňa pracovať 9 hodín denne, a potom musel spať niekedy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že som ho používať asi 2 hodiny za deň v priebehu týždňa a po dobu asi 2-3 hodín pri w / koniec hneď IVE, že máš všetky moje staré hracie konzoly sa z podkrovie a majú retro hier w / koniec s mojím m8s
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Řekl bych, 5 - 6 hodín, cez víkendy a 2 alebo 3 hodiny vo všedné dni. Já jsem obvykle inštalujete program alebo hrať hry atď |
|
| |||
| |||
| im späť až okolo 3 hodiny denne, od 15. minúty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 alebo 8 hodín denne v práci, potom pár hodín večer ...