![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј сви, баш као и знатижељан колико смо сви проведете дан на нашим рачунарима, ја се спровести сваки тренутак буђења на мој, реци ид добар 12 сата на дан 16, ако сам нешто занимљиво, али ја сам сад доле до 10 минута, можда 15, ако сам апсолутно ништа друго за радити на мој цомп неповезане, никада нисам мислио ид говорим али Иве нарасла јако досадно и уморна од рачунара у целини, укључујући конзолу, па колико сати можемо провести дан на вашем рачунару ? и ја мислим зато што желим, а не због својих део вашег посла. |
|
| |||
| |||
| Ће рећи, део посла би значило 9 часова. Али код куће око 1 или 2 сата уз сталну активност, но и то уатцх ЦСИ на мој лаптоп кад у кревету, па додати око 2 сата на то онда. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм, добро викендом, атлеаст 12 часова вероватно, међутим данима (због колеџ) вероватно око 5-6 сата просјека.
| |||
| |||
| Њена уиерд али осећам као да мој аддицтион на цомп је украден већина мојих теенс |
|
| |||
| |||
| и потрошите око 2-3 сата дневно. понекад више, понекад мање. Такође сам се троше око два пута да се на Ксбокс. али сад сам уморна од његова стална замрзавање и прљавих диск грешке. непоуздана комад да је срање. |
|
| |||
| |||
| Рекао бих 5 сати на дан за мене као што ја радим 9 сати на дан, а затим су на неко време спавања. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваљда сам га користим око 2 сата дневно у току недељу дана, а за око 2-3 сата на у / енд сада да иве је добио све моје старе игре конзоле са поткровљу и има ретро игре у / крај са мојим м8с
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Рекао бих 5 до 6 часова, викендом и 2 или 3 сата данима. Ја сам обично инсталирате програм или играјући игре, итд |
|
| |||
| |||
| ИМ натраг до око 3 сата сваки дан од 15-ак минута. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 или 8 сати дневно на послу, онда пар сати на вече ...
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Коришћење програма на рачунару у мрежи од главног рачунара | хотцхеф23 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 31 мај 2008 14:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |