![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey all, Sadece nasıl tüm bilgisayarlarda bir gün geçirmek çok gibi meraklı, kendime benim her an uyanık geçirmek için, id kullanılan söylemek iyi bir 12 saat 16 Sana bir şey ilginç bulundu, ancak ben şimdi Eğer benim Zorunlu ilgisi yapmak kesinlikle şey bırakmamış 10 dakika belki 15, i kimliği düşündüm ama bu demek asla Ive çok sıkıldım ve bilgisayar konsolları da dahil olmak üzere genel olarak yorgun, yani ne kadar zaman, bir gün bilgisayarınızda harcama yapmak büyüdü ? çünkü istiyorum, ve i anlamına gelmez çünkü işin bir parçası. |
|
| |||
| |||
| , 9 saat anlamına gelir iş parçası söylemeye devam oldu. Ama evde sürekli faaliyetleri ile ilgili 1 veya 2 saat Ancak benim laptopunda yatakta zaman, bu yüzden üzerine 2 saat daha sonra eklemek CSI izlemek yapmak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hafta içi muhtemelen yaklaşık 5-6 kolej (nedeniyle) saat ortalama Hmm, iyi at weekends, atleast 12 saat belki ancak.
| |||
| |||
| Bu garip ama i eğer Zorunlu olan bağımlılığı benim gençlerin çoğu çalıntı düşünüyorsanız |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık 2 harcay bir gün 3hours. bazen daha fazla bazen daha az. Ayrıca iki kat harcama için kullanılan Xbox üzerinde. ama şimdi i Daima soğuk ve kirli diske hatalardan am tired. bok onu bu güvenilmez parçası. |
|
| |||
| |||
| Olarak ve 9 saat çalışma ardından bazen uyku zorunda Benim için 5 saat söyleyebilirim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i günde 2 saat hafta kullanmak ve W hakkında 2-3 saat / bitirmek için artık ive tüm eski oyun var aşağı çatı ve geriye oyunlar W sahip konsol / sonunda benim m8s ile
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Olduğunu söyleyebilirim hafta sonları ve hafta içi 2 ya da 3 saat 5 ila 6 saat. Ben genellikle bir program yükleyerek pm veya vb oyun oynarken |
|
| |||
| |||
| 15 dakika yaklaşık 3 saat için Sohbet geri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iş başında 7 veya 8 saat sonra akşam birkaç saat ...
|
| Bookmarks |