![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей-решт, просто цікаво, як би ми всі витрачають в день на наших комп'ютерах, я сам проводив кожну вільну хвилину на мою, ID сказати хороші 12 години на добу 16, якщо я знайшов щось цікаве, але зараз я вниз до 10 хвилин, може бути 15, якщо у мене немає абсолютно нічого робити не пов'язані з моїм Comp, я ніколи не думав ID говорю про це, але Ive виріс дуже нудно і втомився комп'ютерів у цілому, включаючи консоль, так як багато часу ви витрачаєте на день на вашому комп'ютері ? я маю на увазі, тому що ви хочете, не тому, що частина вашої роботи. |
|
| |||
| |||
| Хочу сказати, частина роботи буде означати, 9 годин. Але вдома приблизно 1 або 2 години з постійною діяльністю, однак я спостерігаю CSI на моєму ноутбуці, коли в ліжку, тому потрібно додати приблизно 2 години на те, що. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, а у вихідні дні, Atleast 12 години, ймовірно, однак по робочих днях (з-коледж), ймовірно, близько 5-6 годин середня.
| |||
| |||
| Його дивно, але я відчуваю, як ніби моя пристрасть до Comp вкрали більшість моїх підлітків |
|
| |||
| |||
| Я проводжу близько 2-3 години на день. Іноді більше, іноді менше. Я також використовував витрачати приблизно в два рази, що на Xbox. Але зараз я втомився від постійного замерзання і брудні помилки диска. ненадійний шматок лайна, що це таке. |
|
| |||
| |||
| Я б сказав, 5 години на день для мене, як я працюю 9 годин в день, а потім змушені спати-то. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, я використовую це близько 2 годин на день протягом тижня і на 2-3 години при W / кінець зараз, Ive отримали всі мої старі ігрові приставки вниз з горища і, ретро-ігор W / кінець з моєю m8s
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Я б сказав, від 5 до 6 годин у вихідні та 2 або 3 години по робочих днях. Зазвичай я інсталяції програми або грою т.д. |
|
| |||
| |||
| IM назад до приблизно 3 години на день від 15 хвилин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 або 8 годин на день на роботі, то через пару годин вечора ...
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером | hotchef23 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 травня 2008 14:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |