![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej. V podstatě bych chtěl zobrazit hudební videa na AOL, ale jako já namáhat až k cíl ono, se zobrazí okno s uvedením 'Toto video není dostupné ve vaší oblasti'. Takže já předpokládám, že má co do činění s autorským právem a nahrávací společnost, atd. Je to americký AOL, ne UK / INTL. Byl jsem poprosit, jestli to je možné i to by mohlo čelit, a aby to vypadalo, že nejsem z této oblasti? Dík: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kteří chtějí působit proti otázky autorských práv, je proti forum politiky.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alienware Area 51 Powersupply Problém 'I Think' | sefiruso | Případy & Napájecí zdroje | 4 | 9.listopadu 2009 18:00 |
| Auto.Renamed stejně jako místní připojení # 2 | Maxpc | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 7. června 2009 13:02 |
| Homemade Videos - Home Made Video | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 8 | 5. června 2008 15:46 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. ledna 2008 10:07 |
| Připojení k místní síti ikona neviděl | Chain2r | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 25. prosince 2007 01:02 |
| Thread Nástroje | |
| |