![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έι. Βασικά, θα ήθελα να ενόψει ένα μουσικό βίντεο για την AOL, αλλά, όπως προσπαθώ να το δείτε, να εμφανιστεί ένα πλαίσιο δηλώνοντας 'αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας ". Έτσι, υποθέτω ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την εγγραφή, κλπ. ετικέτα Είναι αμερικάνικο AOL, δεν UK / INTL. Ήμουν περιπλάνηση, αν είναι δυνατόν θα μπορούσα να αντιδράσουμε σε αυτό, και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν είμαι έξω από την περιοχή; Cheers: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επιθυμώντας να εξουδετερώσουν τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας είναι εναντίον της πολιτικής φόρουμ.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Alienware περιοχή 51 powersupply Πρόβλημα 'I Think' | sefiruso | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 18:00 |
| Auto.Renamed όπως Local Area Connection # 2 | Maxpc | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 7 Ιουν 2009 13:02 |
| Σπιτική Βίντεο - Home Made Videos | ComputerGuy | Multimedia & Codecs | 8 | 5 Ιουν 2008 15:46 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 5 Jan 2008 10:07 |
| Local Area Connection εικονίδιο δεν θεωρείται | Chain2r | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 25 Δεκ. 2007 01:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |