![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé. Alapvetően szeretnék egy videoklip megtekintéséhez az AOL-on, hanem megpróbálom a megtekintéshez, egy doboz jelenik meg, amely "ez a videó nem érhető el az Ön térségében." Így feltételezem, hogy van valami köze a szerzői jog és a lemezkiadó stb van amerikai AOL, nem UK / INTL. Voltam vándor, ha ez lehetséges tudtam ellensúlyozni ezt, és úgy tűnik, hogy nem vagyok ki a területen? Cheers: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azzal a kívánsággal, hogy ellensúlyozza a szerzői jogok ellen politikai fórum.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alienware Area 51 Powersupply probléma "I Think" | sefiruso | Cases & Power Supplies | 4 | November 9, 2009 18:00 |
| Auto.Renamed mint a Helyi kapcsolat # 2 | Maxpc | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 7. június 2009 13:02 |
| Homemade Videos - Házikészítésű Videók | ComputerGuy | Multimédia és kodekek | 8 | 5. jún 2008 15:46 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 5. január 2008 10:07 |
| Local Area Connection ikonra nem látott | Chain2r | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 25. december 2007 01:02 |
| Téma eszközök | |
| |