![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей. У принципі, я хотів би побачити кліп на музику AOL, але коли я намагаюся проглянути його, заявивши, вікно 'Це відео не доступні у вашому районі. Таким я вважаю, це якось пов'язано з авторським правом і т.д. запис етикетки Це американська AOL, не ВЕЛИКОБРИТАНІЯ / Intl. Я блукав, якщо це можливо я міг би уникнути цього, і зробити вигляд, що я не з цього району? Cheers: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бажаючи протидіяти проблемам авторського права проти політичний форум.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Alienware Area 51 Powersupply проблеми "Думаю," | sefiruso | Справа & блоки живлення | 4 | 9 листопада 2009 18:00 |
| Auto.Renamed як Local Area Connection # 2 | Maxpc | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 7 червня 2009 13:02 |
| Homemade Videos - Home Made Відео | ComputerGuy | Мультимедіа & кодеки | 8 | 5 червня 2008 15:46 |
| Alienware Area 51 m9750 | Macmac508 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 5 січня 2008 10:07 |
| Підключення по локальній мережі значок не бачив | Chain2r | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 25 грудня 2007 01:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |