![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сега общата къща в компютъра е качил в дим. Буквално. Хит на "за" преминаването на ужасен Temjin TJ-07 случая. и поп! ![]() PSU е направил за спане и взети на дънната платка с нея. И може би най-овен както извор. Може би процесора .... СОД него. Тя е miffed, аз съм miffed. Аз съм miffed, че тя е miffed. Преносими компютри, лаптопи Да, това е начин да отида. Просто blinkin "продаде ми HP както извор. Използване на Fujitsu в п. С бегъл поглед не мога просто да се символите на този екран. Който реши 12 "на пространството е достатъчно иска да стреля. И аз съм Pratt че уговорено. G'awd съм ликвидация. Сега аз имам огромен бюрото орнамент във формата на случая. По дяволите.
|
| |||
| |||
| За съжаление хора, трябваше да вентилация. ![]() Подредени за нея: ![]() Подредени за мен: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800 м GTX. Аз сега съм беден, но щастлив. И да не може да постави цена на това.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият не е много късмет си колега ...
| |||
| |||
| злополучен M8 надяваме тя харесва новия |
|
| |||
| |||
| Мислех, че си бил голям в игрални Алекс, че ще отидем на високо спецификационен Desktop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| малтретиране втората какво каза Дейв
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Не, каза Преди време аз не съм голям Gamer вече. Харесвам Lomac и C & C, но това е по въпроса за бр. Похарчи повечето от моите игри път на 360 сега. Освен това, Рок има 8800GTX, мобилна версия. Предполагам, когато новият GX2 идва от хора .... Не, няма никакви късмет Дейв. Новият изгради се през прозореца. Аз съм доста предвидени за цялата работа, ако съм честен. Невероятно как загуба на машината може да вятър те не е тя. Тя наистина го нужда от нова lappy, Fujitsu това просто не го отрежете сега. Не по спецификационен на базата, но на екрана размер.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sucs, че ако бях на твое място веднага бих вероятно да плаче очите ми се!
| |||
| |||
| Вие не сте много лошо CW. В миналото, какво?, 6 месеца съм имаше два компютъра умре за мен. Все още изкормена да бъдат честни. Всеки, който чете това вероятно знае чувството; почти насрочено за почистване на феновете и т.н., постоянно им подобрения, Chkdsk, Ср сканира, defrags бла бла. И като всички, които трудно работят само за него да взриви, не, не е бил щастлив. Както и да е, аз съм минал ми whinging, плаче етап и даване на рефлекс покупка на lappy. И GF сега се промени съзнанието си от Sony на Dell XPS 420. . , Защото "тя изглежда стилно" А аз трябваше да призная, че не е лошо спецификационен компонент мъдър (четворни, 8800, 320gb диск, Bluetooth свързаност за клавиатура, мишка и др.) А "Нейната подобна спецификация за една, която сте сграда" Така Sony анулирани докато говоря си на нея.Моят изградят нови компоненти са на път, освен mobo, не реши, че все още.
|
| |||
| |||
| dells suc Бих скоро направя моя собствена lappy I luv думата lappy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Върни ми C: / / Drive! | felix56 | Windows операционни системи | 6 | 20 Юни, 2009 05:26 |
| Побързай! Вземете раздават на деня! | computeruler | Общи Софтуер Чат | 8 | 31 Окт 2008 12:53 |
| Моля, дайте ми съвет | hewhoasks | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 20 януари 2008 07:53 |
| OMG някой да ми пистолет "Аз бих искал да снимам този git ... | Карл | Изключено Тема Дискусия | 3 | 11 Дек 2007 06:40 |
| Как мога да дам независими ПР адреси? | shadowfoot17 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 30 август 2007 година 17:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |