![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τώρα το σπίτι γενικά τεμ ανήλθε σε καπνιστών. Κυριολεκτικά. Πατήστε το "για την" διακόπτης για την καταπληκτική Temjin tj-07 υπόθεσης. και POP! ![]() PSU έχει κάνει μια κουκέτα και λαμβάνονται με αυτή τη μητρική πλακέτα. Και ίσως η μνήμη RAM επίσης. Ίσως η CPU .... Χλοοτάπητας του. Αυτή η miffed, είμαι miffed. Είμαι miffed ότι η miffed. Φορητοί Η / Υ, φορητούς υπολογιστές ναι, αυτός είναι ο δρόμος. Απλά blinkin 'πωλούνται μου HP επίσης. Χρησιμοποιώντας την Fujitsu σε mo. Με στραβισμός Μπορώ μόνο να αναφέρονται οι χαρακτήρες σε αυτή την οθόνη. Όποιος αποφασίσει 12 "του χώρου ήταν αρκετή θέλει γυρίσματα. Και είμαι η Pratt που συμφωνήθηκε. G'awd Είμαι εκκαθάριση. Τώρα έχω ένα τεράστιο γραφείο κόσμημα σε σχήμα της υπόθεσης. Dammit.
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη παιδιά, έπρεπε να εξαερισμός. ![]() Διατίθεται για την: ![]() Διατίθεται για μένα: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800m GTX. Είμαι τώρα άφραγκος, αλλά ευτυχείς. Και δεν μπορείτε να θέσει μια τιμή για αυτό.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σας που δεν έχουν πολλή τύχη είσαι mate ...
| |||
| |||
| άτυχος M8 ελπίδα της αρέσει το νέο |
|
| |||
| |||
| Νόμιζα πως ήταν σε μεγάλη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών alex, Νόμιζα ότι θα πάμε για ένα υψηλών προδιαγραφών desktop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κακή δεύτερη τι είπε dave
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Οχι, είπε πριν από λίγο καιρό δεν είμαι ένα μεγάλο gamer πια. Μου αρέσει Lomac και C & C, αλλά γι 'αυτό που είναι για το PC. Περνούν τον περισσότερο χρόνο μου για gaming το 360 τώρα. Εξάλλου, η ροκ έχει την 8800GTX, η κινητή έκδοση. Μάντεψε όπου GX2 είναι τα νέα παιδιά που προέρχονται από .... Όχι, δεν έχουν καμία τύχη Dave. Η κατασκευή νέων είναι έξω από το παράθυρο. Είμαι μάλλον προβλέπεται για το όλο θέμα και αν είμαι ειλικρινής. Απίστευτο το πώς η απώλεια της μιας μηχανής του ανέμου μπορεί να σας δεν είναι αυτό. Είναι πραγματικά ανάγκη από ένα νέο lappy, αυτή ακριβώς η Fujitsu δεν κόβουμε τώρα. Δεν σε spec της βάση, αλλά για το μέγεθος της οθόνης.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sucs ότι αν ήμουν στη θέση σου τώρα θα ήθελα να ίσως να κλαίνε τα μάτια έξω!
| |||
| |||
| Δεν είναι πολύ λάθος CW. Κατά το παρελθόν, τι;, 6 μήνες έχω είχε δύο υπολογιστές πεθάνουν για μένα. Ακόμα εκσπλαχνισμένο για να είμαστε ειλικρινείς. Όσοι διαβάζετε αυτό ίσως γνωρίζει το αίσθημα? Σχεδόν προγραμματιστεί καθαρισμός των οπαδών κλπ, συνεχή σταδιακή βελτίωση, chkdsk, avg σαρώνει, defrags μπλα μπλα. Και τη θέση ότι όλα μόνο στην σκληρή δουλειά για να εκραγεί, δεν, δεν ήταν ευτυχής. Τέλος πάντων, είμαι παρελθόν μου whinging, κλάμα στάδιο και να εγκαταλείψουν την αγορά για το αντανακλαστικό της lappy. Και το GF έχει τώρα αλλάξει γνώμη από τη Sony με την Dell Xps 420. . Επειδή "φαίνεται κομψή" Και εγώ έπρεπε να παραδεχτώ ότι στην ουσία δεν είναι κακό spec συνιστώσα σοφή (τετράκλινα, 8800, 320GB δίσκους, τη σύνδεση Bluetooth για το πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ). Και "Οι προδιαγραφές παρόμοιο με αυτό που είστε κτίριο" Έτσι ακυρώνεται η Sony, ενώ το να μιλήσω σε σχέση με αυτό.My οικοδόμηση νέων στοιχείων για την πορεία τους, εκτός από μία mobo, δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα.
|
| |||
| |||
| dells SUC θα προτιμούσα να κάνει το δικό μου lappy i LUV τη λέξη lappy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δώσε πίσω μου Γ: / / Drive! | felix56 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 20 Ιουν 2009 05:26 |
| Γρήγορα! Αποκτήστε την Δώστε Away of the Day! | computeruler | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 31 Οκτ 2008 12:53 |
| Παρακαλώ δώστε μου μια συμβουλή | hewhoasks | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 20 Ιαν 2008 07:53 |
| Omg κάποιος να μου δώσει ένα όπλο θ `θελα να δολοφονήσει αυτόν git ... | Carl | Off Topic Συζήτηση | 3 | 11 Δεκ. 2007 06:40 |
| Πώς μπορώ να παράσχει σε ανεξάρτητους IP διευθύνσεις; | shadowfoot17 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 30 Αυγ 2007 17:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |