![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most a ház db ment ki a füst. Szó szerint. Nyomja meg az "a" kapcsoljuk be a félelmetes Temjin tj-07 ügyben. és POP! ![]() psu tette a maszlag, és figyelembe véve az alaplap is. És talán a ram is. Lehet, hogy a CPU .... Gyep meg. She's miffed, én miffed. Én miffed, hogy õ miffed. Laptopok, igen laptopokat, ez a módszer. Csak blinkin "Eladtam a HP is. Használja a Fujitsu a mo. A bandzsítás tudok csak, hogy a karakterek ebben a képernyőn. Aki úgy döntött, 12 "üres hely is elég volt akar lövöldözni. És én vagyok a seggfej, hogy megállapodtak. G'awd én megszűnik. Most már van egy hatalmas asztal dísze alakja az ügyet. A fenébe.
|
| |||
| |||
| Bocs srácok, hogy a szele. ![]() Rendezett neki: ![]() Rendelhető meg: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800m GTX. Én most nincstelen, de boldogabb. És akkor nem lehet az ára az, hogy.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön nincs sok szerencsét Ön haver ...
| |||
| |||
| peches m8 remény Szereti az újat |
|
| |||
| |||
| Azt hittem, nagy a szerencsejáték Alex, hittem volna el a magas spec asztalon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ill második milyen dave mondta
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Nem, mondta egy ideje nem vagyok egy nagy játékos többé. Szeretem Lomac és a C & C, de ez rá a számítógépre. Töltsön el a legtöbb időt a szerencsejáték-én a 360 most. Különben is, a Rock a 8800GTX, mobil változatot. Találd ki, ahol az új GX2 származik folks .... Nem, nem a szerencse Dave. Az új épületek is ki az ablakon. Én inkább le az egészet, ha õszinte. Bámulatos, hogy a veszteséget egy gép lehet a szél akár nem. Ő tényleg szükség van egy új lappy, ez csak a Fujitsu nem vágott le most. Nem a spec azon alapul, de a képernyő méretét.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sucs, hogy ha én most azt valószínűleg a szemem sír ki!
| |||
| |||
| Te nem messze rossz CW. A múltban, mi?, 6 hónap, amit két számítógép die rám. Még kibelezve, hogy őszinte legyek. Bárki olvasó ez valószínűleg ismeri az érzést, szinte menetrend tisztítása stb rajongók, a folyamatos fejlesztéseket, chkdsk, AVG scans, defrags bla bla. És olyan, hogy kemény munka csak úgy, hogy ez a csapás, nem, nem volt boldog. Mindegy, én vagyok én múlt whinging, sírás szakaszában és feladom a reflex megvásárlása a lappy. És a GF mára megváltozott lelkében a Sony a Dell XPS 420. . Mert "úgy néz ki, divatos" És azt is bevallja, hogy nem egy rossz spec alkatrész bölcs (quad, 8800, 320GB meghajtót, Bluetooth-kapcsolaton keresztül a billentyűzet, egér, stb.) És "hasonló előírás, hogy az Ön épület Szóval Sony törölt, miközben beszélek vele ki.Az új build alkatrészek úton vannak, kivéve a mobo, még nem döntöttek, hogy még.
|
| |||
| |||
| Dells SUC inkább, hogy a saját lappy i luv szó lappy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Adjátok vissza a C: / / Drive! | felix56 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 20. június 2009 05:26 |
| Siess! Get the elajándékoz Of The Day! | computeruler | General Chat szoftver | 8 | 31. október 2008 12:53 |
| Kérem adjon nekem tanácsot | hewhoasks | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 20. január 2008 07:53 |
| Omg valaki adjon nekem egy pisztolyt i "Szeretném ezt a lõdd git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11. december 2007 06:40 |
| Hogyan tudom, hogy a független IP-címeket? | shadowfoot17 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 30. augusztus 2007 17:08 |
| Téma eszközök | |
| |