![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עכשיו הכללי הלכו לבית PC יש למעלה עשן. פשוטו כמשמעו. כבה את 'ב' לעבור על איום Temjin tj-07 המקרה. ו-POP! ![]() PSU עשה שטויות א ו לקחו את לוח האם עם זה. בנוסף, ככל הנראה גם את ראם. אולי את CPU .... ברנש זה. היא miffed, אני miffed. אני miffed כי היא miffed. מחשבים ניידים, מחשבים ניידים, כן, זה את כל הכבוד. רק בלינקין 'נמכר HP שלי גם כן. שימוש Fujitsu לעבר מו. עם פזילה אני רק יכול לעשות את זה על המסך תווים. מי החליט 12 "היה מספיק מקום רוצה לירות. ואני את pratt כי הסכים. אני G'awd הפצע למעלה. עכשיו אני כבר יש שולחן ענק לפאר בצורת המקרה. לעזאזל.
|
| |||
| |||
| סליחה, חברים, היה צריך פורקן. ![]() הורה לה: ![]() הורה לי: Rockdirect Xtreme. 2,4, 8800m GTX. עכשיו אני חסר פרוטה, אך שמח. ואתה לא יכול לשים על זה מחיר.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלך שלא תצטרך הרבה מזל אתה חבר ...
| |||
| |||
| ביש מזל m8 מקווה שהיא אוהבת את החדשה |
|
| |||
| |||
| חשבתי שאתה גדול לתוך המשחקים אלכס, חשבתי שאתה מעוניין לצאת גבוה spec Desktop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חולה השני מה אמר דייב
|
| |||
| |||
| לא, אמר לפני כמה זמן אני לא gamer גדול יותר. אני אוהב Lomac ו-C & C אבל זה על זה על המחשב. מבלה את רוב המשחקים שלי פעם על 360 עכשיו. חוץ מזה, יש את הסלע 8800GTX, גרסת Mobile. נחשי איפה החדש GX2 הוא מגיע חברים .... לא, אין צורך בכל מזל דייב. החדש היא לבנות מהחלון. אני דווקא למטה על כל דבר, אם אני ישר. מדהים כיצד אובדן של מכונה יכול לסובב אותך נכון. היא באמת צריכה חדשה lappy, Fujitsu זה פשוט לא לחתוך את זה עכשיו. לא על בסיס של spec אבל על גודל המסך.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sucs כי אם הייתי במקומך הייתי עכשיו כנראה להיות בוכה העיניים שלי החוצה!
| |||
| |||
| אתה לא טועה הרבה CW. בעבר, מה, אני כבר 6 חודשים היו שני PC's למות עליי. עדיין gutted להיות כנים. כל אחד יודע לקרוא את זה כנראה מרגיש; כמעט מתוזמן ניקוי של אוהדים וכו ', שיפור מתמיד incremental, Chkdsk, ממוצע סורק, defrags בלה בלה. בנוסף, קשה לשים את כל זה עובד רק שהוא מכה, לא, לא היה מאושר. בכל מקרה, אני בעבר שלי whinging, בוכה הבמה ואת מוותרת על רפלקס רכישה של lappy. ו gf יש לה עכשיו שונה מן המוח אל Sony Dell XPS 420. . כי "זה נראה אלגנטי" ואני חייב להודות שזה לא רע spec רכיב חכם (מרובע, 8800, 320gb כוננים, קישוריות Bluetooth עבור מקלדת, עכבר וכו '). ו "שלה דומה במפרט של אחד אתה הבניין" אז Sony ביטל תוך שאני מדבר אותה מחוץ לזה.החדש שלי, לבנות רכיבים בדרך, למעט mobo, עדיין לא החליטו על זה עדיין.
|
| |||
| |||
| dells suc אני מעדיף לעשות לבד lappy אני Luv את המילה lappy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תן לי בחזרה שלי C: / / סע! | felix56 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 20 יוני 2009 05:26 |
| מהר! קבל את לתת במתנה של היום! | computeruler | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 31 אוקטובר 2008 12:53 |
| בבקשה תנו לי עצה | hewhoasks | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 20 ינואר 2008 07:53 |
| Omg מישהו נותן לי אקדח `אני רוצה לירות זה git ... | קארל | דיון Off topic | 3 | 11th דצמבר 2007 06:40 |
| כיצד ניתן לתת כתובות IP עצמאית? | shadowfoot17 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -30 לאוגוסט 2007 17:08 |
| שרשרת כלים | |
| |