![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dabar bendrojo namas PC pakilo dūmai. Prasme. Hit 'on' įjungti siaubingas Temjin TJ-07 atveju. ir POP! ![]() PSU padarė gultas ir ėmėsi su juo plokštę. Ir tikriausiai RAM taip pat. Gal cpu .... Sod ji. Ji miffed, I'm miffed. I'm miffed, kad ji yra miffed. Nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai Yeah, that's nuveikti. Tiesiog blinkin "pardavė savo HP, taip pat. Naudodami Fujitsu metu Pir. Su prisimerkti galiu tik surašyti simbolius šiame ekrane. Kas nusprendė, 12 "vietos pakako nori fotografuoti. Ir aš Pratt, kad sutiko. G'awd I'm likviduojama. Dabar aš turiu daug stalo papuošimui į bylą. Dammit.
|
| |||
| |||
| Sorry folks, turėjo išlieti. ![]() Užsakytas už jos: ![]() Užsakytas mane: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800m GTX. Aš dabar neturtingas, bet laimingas. Ir tu negali pateikti kainą kad.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų neturinti daug sėkmės esate mate ...
| |||
| |||
| Nepavykęs M8 tikiuosi, kad ji mėgsta naują |
|
| |||
| |||
| Maniau, kad esate didelis į žaidimų Alex, manau, kad jums būtų eiti aukštas Spec stalo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| serga kas antra Dave pasakė
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Ne, sako, o atgal aš nesu didelis Gamer anymore. Man patinka Lomac ir C & C, bet tai apie jį vnt. Didžiąją dalį savo žaidimo laiko 360 metu. Be to, Rokas yra 8800GTX, mobiliuosius versija. Atspėkite, kur naujas GX2 yra iš folks .... Ne, ne, turintys bet sėkmės Dave. Naujos statybos yra iš lango. Esu gana nustatantis apie visa tai, jei aš sąžiningas. Amazing, kaip ir mašina praradimas gali baigti jus nėra jis. Ji iš tiesų reikia naujų lappy, tai FUJITSU tiesiog nėra supjaustyti dabar. Ne apie spec yra, bet ant ekrano dydžio.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad sucs jei aš jums dabar aš tikriausiai bus verksmas mano akis out!
| |||
| |||
| You're not kiek neteisingai KNM. Anksčiau, ką?, 6 mėnesiai Turėjau du pc's die on me. Dar žarnų būti sąžiningas. Kiekvienas skaito šią turbūt žino jausmą; beveik reguliaraus valymo ventiliatoriai ir tt, nuolat vis daugiau patobulinimų, chkdsk, Tr scans, defrags blah blah. Ir pradėti visa tai įtempto darbo tik už tai, kad smūgis ne, nebuvo laimingas. Bet kokiu atveju, aš anksčiau mano whinging, verksmas etape ir mesti ant refleksą pirkti lappy. Ir GF jau pakeitė savo protą nuo "Sony" su "Dell XPS 420. . Nes "ji atrodo stilinga" O man teko pripažinti, ji nėra bloga spec komponentas išmintingas (Quad, 8800, 320GB diskus, "Bluetooth" ryšį, klaviatūra, pelė ir tt). Ir "Jos panašios specifikacijos vienas esate pastatas" Tad "Sony atšauktas, o aš kalbu jai iš jos.Mano naujos statybos komponentai yra jų kelyje, išskyrus MOBO, nebuvo nuspręsta, kad nėra.
|
| |||
| |||
| Dells sėkmingai aš mieliau padaryti savo lappy i luv žodis lappy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Give Me Back My C: / / Drive! | felix56 | Windows "operacinės sistemos | 6 | Birželis 20, 2009 05:26 |
| Paskubėk! Gauti atiduoti Of The Day! | computeruler | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 31 spalis 2008 12:53 |
| Prašau man duoti patarimus | hewhoasks | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 20 sausis 2008 07:53 |
| Omg kam man gun I `d mėgsta fotografuoti tai git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11 gruodis 2007 06:40 |
| Kaip suteikti nepriklausomą IP adresus? | shadowfoot17 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Rugpjūtis 30, 2007 17:08 |
| Temos įrankiai | |
| |