![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tagad vispārējās mājas pc ir pieaudzis kūpināšanas. Burtiski. Hit "on" ieslēgt drausmīgs Temjin tj-07 gadījumā. un POP! ![]() psu ir paveikusi guļamvietu un jāņem mātesplati ar to. Un droši vien ram arī. Varbūt CPU .... Velēna to. Viņa miffed, es esmu miffed. Es esmu miffed ka viņa miffed. Klēpjdatorus, yeah klēpjdatoru, tas ir ceļš. Just blinkin "pārdotas manu HP, kā arī. Izmantojot Fujitsu pie mo. Ar šķielēt varu tikai saskatīt zīmes uz šo ekrānu. Tas, kurš nolēma, 12 "telpas bija pietiekami daudz grib šaušanā. Un es esmu Pratt, ka vienošanās. G'awd Es esmu likvidēti. Tagad man liels galda rotājumu ar formu gadījumā. Nolāpīts.
|
| |||
| |||
| Sorry folks, bija vent. ![]() Piesprieda viņai: ![]() Sakārtoti par mani: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800M GTX. Es esmu tagad bez naudas, bet laimīgāki. Un to nevar nodot cenu that.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu kam nav daudz laimes are you mate ...
| |||
| |||
| nelaimīgs m8 ceru, ka viņa patīk jaunais |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jums bija liels vērā spēļu alex, domāju, ka tu varētu iet par augstu spec desktop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| slikti otrais ko Deivs teica
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Nē, teica, bet pirms es neesmu liels gamer vairs. Man patīk Lomac un C & C, bet tas ir par to PC. Pavada lielāko daļu manu spēļu laikā par 360 tagad. Bez tam, Rock ir 8800GTX, mobilo versiju. Uzminiet, kur jaunā GX2 nāk no ļaudīm .... Nē, kam nav luck Dave. Jaunu objektu būvniecību ir ārpus loga. Es esmu diezgan noteikti par visa lieta, ja es esmu godīgi. Pārsteidzošs, kā no automāta zudums var vējš jums pat nav tā. Viņa tiešām nebija vajadzīga jauna lappy, šis Fujitsu tikai nav sagriezti to tagad. Nevis spec ir pamats, bet uz ekrāna izmēru.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ka sucs ja es jums šobrīd es droši vien būtu raudas manas acis!
| |||
| |||
| Tu neesi tālu nepareizi CW. Jo agrāk, ko?, 6 mēneši man bija divi pc's die par mani. Still ķidātas būt godīgiem. Ikviens, lasot šo droši vien zina, sajūta, gandrīz regulāru tīrīšanu fans utt, pastāvīgu papildu uzlabojumus, chkdsk, avg skenēšana, defrags blah blah. Un nodot visu, kas smagi strādā tikai to blow, nē, nebija laimīgi. Anyway, es esmu agrāk mans whinging, raudāšana skatuves un kas izveidotas refleksu iegādi lappy. Un gf tagad ir nomainījusi savu prātu no Sony uz Dell XPS 420. . Jo "tas izskatās stilīgi" Un man bija jāatzīst, ka nav slikti spec komponenta Wise (Quad, 8800, 320GB diskus, Bluetooth savienojumu, lai tastatūra, pele uc). Un "Tā līdzīgu specifikāciju vienu jūsu ēkas" So Sony atcelts, kamēr es runāt viņu ārā no tā.My new būvēt sastāvdaļas ir savā veidā, izņemot MOBO, nav pieņēmusi lēmumu par šo yet.
|
| |||
| |||
| Dells veik Es drīzāk padarīt savu lappy i luv vārds lappy |
![]() |
|
| Bookmarks |