![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obecnie Dom Generalny szt. poszła w dym. Dosłownie. Hit the 'na' włącz terrific Temjin TJ-07 sprawy. i POP! ![]() PSU uczynił miejsce do spania i podjąć z nim płyty głównej. I prawdopodobnie również barana. Może procesora .... Sod go. She's miffed, I'm miffed. I'm miffed że w miffed. Laptopy, notebooki tak, to jest do zrobienia. Wystarczy blinkin "sprzedawane także mój HP. Korzystanie z Fujitsu na pn. W zezowaty mogę tylko dokonać znaków na ekranie. Kto zdecydował 12 "przestrzeni wystarczyło chce fotografowania. Ja jestem pratt że uzgodnione. G'awd I'm likwidacji. Teraz mam ogromne biurko ozdoba w kształcie sprawy. Dammit.
|
| |||
| |||
| Sorry folks, musiał odpowietrzać. ![]() Zamówione na niej: ![]() Zamówione dla mnie: Rockdirect Xtreme. 2.4, 8800m GTX. I teraz jestem bez grosza, ale szczęśliwszy. I nie można umieścić na tej ceny.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twoja nie mają wiele szczęścia jesteś mate ...
| |||
| |||
| unlucky m8 nadzieję lubi nowe |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że były duże do gier alex, że chcesz iść na wysokim spec pulpicie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chorych sekund, co powiedział dave
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Nie, powiedział jakiś czas temu nie jestem wielkim graczem anymore. Lubię Lomac i C & C, ale to o tym komputerze. Spędź większość mojego czasu gra na 360 obecnie. Poza tym, Rock ma 8800GTX, komórkowej wersji. Zgadnij gdzie nowe GX2 pochodzi z ludzi .... Nie, nie ma szczęścia Dave. Nowy build jest przez okno. Jestem raczej w dół o wszystko, jeśli jestem uczciwy. Niesamowite, jak utrata maszyna może wiatr was nie jest to. Ona naprawdę nie potrzeba nowego lappy ten Fujitsu tylko nie cięte teraz. Nie na spec, ale na podstawie jego rozmiaru ekranu.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| że sucs Gdybym w tej chwili i będzie prawdopodobnie płacz moich oczach out!
| |||
| |||
| You're niedaleko źle CW. W przeszłości, co?, I've 6 miesięcy miał dwa PC umiera na mnie. Wciąż patroszony być szczery. Każdy czytania tego prawdopodobnie zna uczucie; prawie zaplanowano czyszczenie wentylatorów itp., stały stopniowych ulepszeń, chkdsk, śr skanuje, defrags bla bla. I oddanie wszystkich, że ciężka praca tylko w jego uderzenie, nie, nie była szczęśliwa. Anyway, I'm mojej przeszłości whinging, płacz etapie i rezygnację z zakupu reflex z lappy. A GF już zmieniły jej umysł od Sony do Dell xps 420. . Ponieważ "wygląda stylowo" I musiał przyznać, że nie jest złym elementem spec mądry (quad, 8800, 320gb dyski, łączność Bluetooth dla klawiatury, myszy itp.). I "Jej podobnej specyfikacji do jednej you're budynku" A więc Sony anulowane jednocześnie mówię jej na to.My new build składniki są w drodze, z wyjątkiem Mobo, nie postanowiła, że jeszcze.
|
| |||
| |||
| Dells sukces wolałbym dokonać własnej lappy i luv słowo lappy |
![]() |
|
| Zakładki |